(Poistunut julkaisusta)

Vastuukorjaustyönjohtaja
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Etsimme nyt

VASTUUKORJAUSTYÖNJOHTAJAA

Asumisen pariin Helsinkiin

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”

Oletko rakennustöiden rautainen luotsi, joka saa työmaan arjen luistamaan tiukassakin tilanteessa? Tule vastuukorjaustyönjohtajaksi tiiviiseen ja kannustavaan yhteisöömme.

Vastuukorjaustyönjohtajana vastaat asuinrakennuskohteissamme sekä vuositakuutöiden että 10-vuotisvastuiden suunnittelusta, toteuttamisesta ja raportoinnista. Tehtävä on itsenäinen ja vaatii hyvää rakennusteknistä osaamista. Varsinaiset korjaustyöt suoritetaan yhdessä YIT:n omien työntekijöiden ja yhteistyökumppanien kanssa. Oleellinen osa tehtävääsi on myös viestintä asukkaiden ja taloyhtiön suuntaan, sillä asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Onnistut tässä tehtävässä, jos työskentelyotteesi on asiakaslähtöinen, joustava ja huolellinen. Sinulta löytyy hyvät organisointitaidot, etkä hätkähdä nopeasti muuttuvia tilanteita. Hallitset aikataulusuunnittelun, kustannusten ennustamisen ja taloudellisen raportoinnin. Ymmärrät asuntokauppalain ja yleisten sopimusehtojen keskeiset periaatteet ja osaat soveltaa niitä tehtävän vaatimalla tavalla.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kuten rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa sekä vahvaa aiempaa kokemusta asuinrakentamisen uudiskohteista tai vastuukorjauksen kohteista. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja työnjohtajana näytät esimerkkiä työturvallisuuden johtamisessa, ennakkosuunnittelussa ja päivittäisessä toteuttamisessa. Sinulla on myös hyvät tietotekniset taidot sekä hyvät suulliset ja kirjalliset vuorovaikutustaidot. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Miksi YIT?

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme henkilöstömme hyvinvointiin päivittäin. Vaikka työmaalla olisi haasteita ja konttorilla olisi kiire, lupaamme, että työkavereiden tuella ja tiiviillä työmaahengellä selviämme tilanteesta kuin tilanteesta. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä. 

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ole yhteydessä tiimin esimieheen Tuija Ingbergiin, puh. 040 563 5636.

Hae tehtävään 22.11.2020 mennessä ja liity rautaisten osaajiemme joukkoon!