(Poistunut julkaisusta)

Vastuukorjauksen tuotantoinsinööri
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Etsimme nyt

VASTUUKORJAUKSEN TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

Pääkaupunkiseudun asuntorakentamiseen

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”

Oletko kehittymisen paikkaa etsivä työmaiden arjen tuntija, joka osaa ajatella niin laatua, asiakasta, turvallisuutta kuin aikataulujakin? Tule vastuukorjauksen tuotantoinsinööriksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa osaamisesi ja halusi kehittää parempaa työarkea pääsee oikeuksiinsa.

Tuotantoinsinöörinä vastuullasi on vastuukorjauksen toiminnan kehittäminen ja suunnitelmien mukaisen toiminnan varmistaminen yhdessä vastuukorjauspäälliköiden kanssa. Keskeisiä tehtäviäsi ovat aikataulu-, resurssi- ja hankintasuunnitelmien ylläpito sekä kustannusten ennustaminen ja seuranta yhdessä vastuukorjauksen työnjohtajien kanssa. Vastuukorjaustyöt suoritetaan yhdessä YIT:n omien työntekijöiden ja yhteistyökumppanien kanssa, ja tuotantoinsinöörinä osallistut hankintasisältöjen kehittämiseen sekä hankintojen neuvotteluihin ja sopimuksien laatimiseen.

Tehtäväsi on auttaa työnjohtajia onnistumaan työssään sekä kerätä palautetta mahdollisista kehityskohteista ja viestiä niitä eteenpäin vastuukorjauspäälliköille. Osallistut myös tiimin sisäisen ja asiakkaille suunnatun viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen, sillä asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Menestyt tässä roolissa, kun pystyt viemään eteenpäin useita tehtäviä samanaikaisesti – itsenäisesti, muuttuviin tilanteisiin sopeutuen. Sinulla on into syventää osaamistasi vastuukorjauksen ammattilaisena ja halu kehittää päivittäistä toimintaamme. Teet työsi huolellisesti ja ajattelet asioita asiakaslähtöisesti. Omaat hyvät tietotekniset taidot sekä hyvät suulliset ja kirjalliset vuorovaikutustaidot.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi rakennusinsinöörin tutkintoa. Sinulla on myös aiempaa kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta sekä asuinrakentamisen uudisrakentamisen tai vastuukorjauksen kohteista. Meillä YIT:llä erinomainen turvallisuuskulttuuri on tärkeää, joten projektien laadukas ja turvallinen toteutus on sinulle sydämenasia. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Miksi YIT?

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä. 

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ole yhteydessä vastuukorjauspäällikkö Tuija Ingbergiin, puh. 040 563 5636, tuija.ingberg@yit.fi.

Hae tehtävään 22.11.2020 mennessä ja liity osaksi joukkoamme!