(Poistunut julkaisusta)

Vastuukokki
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Rauman Lukko Oy on alueellaan vahva brändi ja talousalueen imagon rakentaja sekä merkittävin urheiluseura. Lukko vaikuttaa vahvasti myös yhteiskuntaan ja on merkittävä työllistäjä Rauman seudulla.

Haemme nyt konserniimme Rauman Lukolle VASTUUKOKKIA Helmirantaan, Rauman saariston sydämeen.

Tutustu Helmirantaan tarkemmin osoitteessa www.helmiranta.fi

Vastuukokkina rakastat ruoan valmistamista ja reaktioita, joita se herättää asiakkaissasi.  Olet luova ja taloudellinen tiimipelaaja, joka kykenee myös vastuulliseen itsejohtamiseen. Helmirannan vastuukokki on myös loistava asiakaspalvelija. Työhösi kuuluu lisäksi osallistuminen muiden yksiköiden toimintaan.

Tarjoamme:

• Haastavan, mutta erittäin kiehtovan työpaikan
• Mahdollisuuden tuottaa ja kehittää ensimmäisen luokan palvelukonseptia yhdessä loistavan, yhteen hitsautuneen tiimin kanssa.

Lisäksi kykynsä osoittavalle, eteenpäin haluavalle tekijälle tarjoamme myös mahdollisuuden nopeaan tehtäväkentän ja vastuun kasvattamiseen. 

Oletko etsimämme henkilö? Heräsikö kysymyksiä? Lähetä hakemus pikaisesti sillä tämä makuelämyksien tuottamisen aitiopaikka voi olla juuri sinun. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja arkisin klo 8–16 antaa:

Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.