Vastuukätilö yksityiselle vastaanotolle, Vantaa
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Odotusaika Oy:lle kokenutta kätilöä kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tämä työpaikka on hyvin ainutlaatuinen, ja tässä työssä kätilö pääsee kohtaamaan asiakkaansa kiireettömässä ilmapiirissä. Odotusaika Oy on yksityinen kätilön vastaanotto, joka sijaitsee Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kohteen ja työn kuvaus:

Odotusaika Oy:llä pääset kohtaamaan asiakkaasi yksilöllisesti ajan kanssa. Pääset luomaan asiakkaille korkeatasoisen, asiantuntevan ja unohtumattoman kokemuksen, jossa he pääsevät näkemään pienokaisensa korkealaatuisen ultraäänilaitteiston avulla. Ultraäänitutkimus on mahdollista tehdä asiakkaille kaikissa raskauden vaiheissa. Toimit vastuukätilön roolissa ja perehdytät muita työntekijöitä ultraäänilaitteiston käyttöön.

Kyseessä on 2-vuorotyö, työvuorot on sovittavissa klo 8-21 väliselle ajalle kaikkina viikonpäivinä. Vastaanotolla ei ole aukioloaikoja, vaan se on auki asiakkaiden tilausten ja työntekijöiden työaikojen mukaan. 

Odotusaika Oy on suunnattu kaikille vauvaa odottaville, ja vastasyntyneen kanssa ensihetkiä eläville perheille. Vastaanoton palvelut koostuvat ultraäänitutkimuksista raskauden eri vaiheissa sekä 3D/4D-ultraäänitutkimuksista. Lisäksi vastaanotolla käydään synnytyskeskusteluja ja imetysohjausta asiakkaan toiveiden mukaan.

Toivomme:

Hakijan tulee olla laillistettu ja kokenut kätilö, jolla on jo aikaisempaa kokemusta ultraäänitutkimuksista. Aikaisempi kokemus perehdyttämisestä katsotaan eduksi. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Toivomme etsimämme henkilön olevan ammattitaitoinen, ihmisläheinen ja lämminhenkinen. Sinulla on oltava erittäin hyvät vuorovaikutustaidot, osaat kohdata asiakkaat yksilöinä, sekä tarjota heille ohjausta heidän tarpeidensa mukaan.

Tarjoamme:

Pääset kohtaamaan jopa kokonaisia perheitä kiireettömässä ympäristössä kodinomaisella vastaanotolla. Saat käyttöösi asianmukaiset laitteet, joilla pääset tekemään erilaisia ultraäänitutkimuksia asiakkaiden toiveiden mukaisesti. 

Työllistyt tähän tehtävään MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulle kilpailukykyisen palkkauksen (sopimuksen mukaan) sekä jokapäiväisen HR-tiimimme aktiivisen tuen. Meidät saa aina helposti kiinni, vaikka WhatsAppissa ja autamme sinua mielellämme, jos jokin askarruttaa mieltäsi. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ota meihin siis rohkeasti yhteys!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun, vaikka WhatsApp-viestiä ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikat heti sopivien osaajien löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793 (myös WhatsApp)

saara.hahl@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1536543
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Vantaa