(Poistunut julkaisusta)

Vastuuautomyyjä
J. Rinta-Jouppi Tikkurila

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2019
J. Rinta-Jouppi Oy on perinteikäs, vahva pohjalainen yritys, jonka autokaupan juuret saivat alkunsa jo 1950-luvulla. Nykyään J.Rinta-Jouppi Oy kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin autokauppaketjuihin. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla 13 liikkeen voimin. Vuosimyyntimme on yli 15 500 autoa. Liikevaihtomme vuonna
2017 oli yli 215 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 200 henkilöä. Konsernimme on tunnettu runsaasta ja laadukkaasta vaihtoautovalikoimasta.

Jatkamme vielä hakua

Vastuuautomyyjäksi

J. Rinta-Joupille Ala-Tikkurilaan.

Työssä menestymisen edellytyksiä ovat aiempi vankka kokemus vaihtoautojen sekä uusien autojen myyntitehtävistä sekä laaja autoalan tuntemus. Eduksi katsotaan myös yritysmyyntikokemus, mutta tämä ei ole ehdoton edellytys.

Työ sisältää vaihto- ja uusien autojen myyntitehtävät kokonaisuudessaan yksityiskuluttajille sekä yritysasiakkaille.

Tarjolla on luottopaikin tehtävä vaihtoautojen myyntitehtävissä, alan keskiarvoon verraten reipas pohjapalkka sekä palkitseva myyntiprovisio- ja bonusjärjestelmä. Henkilöstöetuina ovat mm. autonkäyttöetu, puhelin- ja ateriaetu. Työtiimi on nuorekas, innostava ja kannustava. Työpaikka sijaitsee Tikkurilassa keskeisellä paikalla.

Mikäli olet hakemamme henkilö, jätä hakemusta järjestelmämme kautta ja liitä hakemukseen oma CV sekä kerro meille, miksi juuri sinä menestyisit tässä tehtävässä.

Lisätiedot Go On, Team Helsinki, puh. 020 779 8893 arkisin klo 8-16.