(Poistunut julkaisusta)

Vastuuautomyyjä
J. Rinta-Jouppi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018
J. Rinta-Jouppi Oy on perinteikäs, vahva pohjalainen yritys, jonka autokaupan juuret saivat alkunsa jo 1950-luvulla. Nykyään J.Rinta-Jouppi Oy kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin autokauppaketjuihin. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla 13 liikkeen voimin. Vuosimyyntimme on yli 15 500 autoa. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli yli 215 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 200 henkilöä. Konsernimme on tunnettu runsaasta ja laadukkaasta vaihtoautovalikoimasta.

Haemme nyt J. Rinta-Joupille Ala-Tikkurilaan asiansa osaavaa

Vastuuautomyyjää

Työssä menestymisen edellytyksiä ovat vankka kokemus vaihto- ja uusien autojen myyntitehtävistä sekä laaja autoalan tuntemus.
Eduksi katsotaan myös yritysmyyntikokemus, mutta tämä ei ole ehdoton edellytys.

Työ sisältää vaihto- ja uusien autojen myyntitehtävät kokonaisuudessaan yksityiskuluttajille sekä mahdollista on tehdä myös kauppaa yritysasiakkaille.

Tarjolla on vastuullinen tehtävä vaihtoautojen myyntitehtävissä, alan keskiarvoon verraten reipas pohjapalkka sekä palkitseva myyntiprovisio- ja bonusjärjestelmä. Henkilöstöetuina ovat mm. autonkäyttöetu, puhelin- ja ateriaetu. Työtiimi on nuorekas, innostava ja kannustava. Työpaikka sijaitsee Tikkurilassa keskeisellä paikalla.

Mikäli olet hakemamme henkilö, jätä hakemusta jo tänään Go On Helsinkiin ja liitä hakemukseen oma CV. Hakuaikaa on 28.10. asti, mutta käynnistämme haastatteluita soveltuvien ehdokkaiden ilmaantuessa.

Lisätiedot arkisin klo 8.00-9.00 Armi Paasonen puh. 0407767663, email: armi.paasonen@go-on.fi.