(Poistunut julkaisusta)

Vastikereskontranhoitaja - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018
Asokodit on Suomen suurin asumisoikeusasuntojen omistaja. Yhtiön omistuksessa on yli 16.000 asumisoikeusasuntoa 31 paikkakunnalla. Henkilöstöä yhtiön palveluksessa on 54. Yhtiön tasearvo on 1,4 miljardia euroa ja liikevaihto 160 miljoonaa euroa. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Helsingin Pasilassa. Asokodit kuuluu Asuntosäätiö-konserniin. Haemme asiakaspalveluhenkistä, huolellista ja tarkkaa vastikereskontranhoitajaa osaksi asiakkaamme Asokotien taloushallinnon tiimiä Helsingin Pasilaan hyvien kulkuyhteyksien varrelle.  

Työtehtäväsi sisältävät

  • päivittäisiä sopimusmuutoksia
  • maksuliikenteen täsmäytyksiä
  • tarkistuslaskelmien tekemistä
  • laskutusta 
  • raportointia
  • asiakaspalvelua sekä puhelimitse että sähköpostitse

Toivomme sinulta

tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastikereskontranhoitajan tehtävistä. Hyvä asiakaspalvelu on sinulle luontaista ja työskentelyotteeltasi olet huolellinen sekä tarkka. Tämän lisäksi olet asenteeltasi vastuullinen ja omaat kyvyn itsenäiseen työskentelyyn. Tampuuri-taloushallinnonjärjestelmän osaaminen on eduksesi.

Tarjoamme sinulle

määräaikaisen työn hyvämaineisessa yhtiössä tammikuun 2019 loppuun saakka nykyaikaisten taloushallinnon palveluiden parissa, kannustavassa ja kehittymistä tukevassa ilmapiirissä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lisätietoja työstä aikavälillä 13-17.8. antaa tarvittaessa henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen, puh. 030 6090 602/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 20.8.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.