(Poistunut julkaisusta)

Vastavalmistunut Tuotetuki-insinööri (Jr Lead Engineer) meriteollisuuden alalle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019
Haluatko työskennellä kansainvälisessä yrityksessä aidosti monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa? Onko sinulla tekninen yliopistokoulutus sekä hyvät yhteistyötaidot? Etsimme meriteollisuuden alalla toimivalle asiakasyrityksellemme tuotetuki-insinööriä monipuoliseen tehtävään, jossa pääset oppimaan yrityksen valmistamien tuotteiden rakenteista ja ratkaisuista. Tehtävä tarjoaa loistavat kehittymis- ja verkostoitumismahdollisuudet motivoituneelle uransa alkuvaiheessa olevalle mekaniikka- ja sähköalan osaajalle, jolla on hyvä asenne sekä intoa oppia uutta!
KUVAUS
Tulet työskentelemään asiantuntijana meriteollisuuden alalla teknisten ongelmanratkaisuprosessien parissa. Vahvistat osaamisellasi pientä tiimiä, jossa sinulla on aidosti tärkeä tehtävä sekä mahdollisuuksia vaikuttaa. Tiimi tekee keskenään tiivistä yhteistyötä, joten etsimämme henkilö tulee loistavasti toimeen kaikkien kanssa ja nauttii yhteistyön tekemisestä. Käsittelette tiiminä yrityksenne tuotteista takuuaikana tulleita vikailmoituksia ja työskentelette ketterästi ja tehokkaasti yhdessä, käsitellen sisään tulleet tehtävät sekä palvelemalla asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme


* Kokeneet asiantuntijat tueksesi kasvaessasi alan ammattilaiseksi
* Hyvät urakehitysmahdollisuudet isossa kansainvälisessä yrityksessä
* Loistavan tilaisuuden perehtyä uusimpaan laivateknologiaan


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Asiakkaan tukena toimiminen teknisten virheilmoitusten tullessa
* Teknisten asiakirjojen ja 3D-kuvien tulkinta
* Sähkö- ja hydrauliikkakaavioiden tulkinta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. kone- tai sähkötekniikan tai mekaniikan DI)
* Hieman kokemusta 3D-suunnittelusta ja PDM-järjestelmien käytöstä esim. kesätöistä tai harjoittelusta
* Intoa, halua ja motivaatiota oppia ja kehittyä
* Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen sekä suullinen taito


Aiempi kokemus tuotetuesta työskentelystä katsotaan eduksi, mutta saat tehtävään kattavan perehdytyksen, joten positiivinen asenne ja halu oppia ratkaisevat.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen
mailto:krn01@academicwork.fi.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.