(Poistunut julkaisusta)

Vastavalmistunut tai kokenut puuseppä
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019
Etsimme asiakkaallemme puuseppää puutuoteteollisuuteen kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työt alkavat tammikuussa ja työsuhde solmitaan aluksi vuoden mittaiseksi määräaikaisuudeksi.

Puuseppänä pääset vastaamaan tilauskalusteiden valmistuksen eri vaiheista. Motivoituneelle tekijälle tarjoutuu mahdollisuus edetä vaativimpiin tehtäviin.

Työssä menestyminen edellyttää puusepänalan koulutusta - voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi ammattilainen. Toivomme kuitenkin, että olisit jo jonkun verran kartuttanut kokemusta puusepänalan tehtävistä. Arvostamme erityisesti kokemusta julkisten tilojen kalusteista ja puusepän töistä. CNC-osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, huolellinen ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Toivomme reipasta ja positiivista asennetta sekä kiinnostusta alaa kohtaan. Työpaikka antaa kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Asiakasyrityksemme tarjoaa työn mielenkiintoisten ja vaihtelevien tuotteiden parissa, säännöllisen työajan ma-pe 7.00 -15.30 sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Yritys sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vps.fi tai oheisen linkin kautta. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh. 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.