(Poistunut julkaisusta)

Vastavalmistunut suunnitteluinsinööri (geotekniikka) Porvooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Etsimme nyt asiakkaallemme Neste Engineering Solutionsille suunnitteluinsinööriä kokoaikaiseen työsuhteeseen Porvooseen! Oletko taustaltasi AMK-insinööri tai DI ja suuntautunut opinnoissasi geotekniikkaan? Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan ja kehittymään alasi ammattilaisena. Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut nopealla aikataululla.
KUVAUS
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää https://www2.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo).
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset aluksi perehtymään suunnittelutehtäviin osaavien kollegoiden tuella ja aloittamaan helpommista tehtävistä, kuten valmiiden suunnitelmien päivittämisestä. Osaamisesi kehittyessä pääset osallistumaan maanalaisten rakenteiden suunnittelutehtäviin asiakasprojekteissa ja ottamaan enemmän vastuuta esimerkiksi mallintamisesta ( pääsääntöisesti käytössä Microstation ja AutoCAD). Pääset myös toimimaan asiakasrajapinnassa sekä käymään kohteissa paikan päällä, joten työhön kuuluu jonkin verran matkustamista Suomessa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (olet AMK-insinööri tai DI) ja olet suuntautunut opinnoissasi geotekniikkaan. Emme edellytä aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se on toki eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa ja lisäksi sinulla on oikea asenne työntekoon sekä kyky ja into oppia uutta. Persoonana olet yhteistyökykyinen ja vuorovaikutustaitoinen.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

MUUTA TIETOA


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kuukautta, jatkosta voi olla mahdollista neuvotella
* Sijainti: Kilpilahti, Porvoo


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Neste Engineering Solutions on suunnittelutoimisto, joka työllistää yli 1 000 suunnitteluosaajaa ja alihankkijaa, jotka ovat avainasemassa Nesteen investointi- ja kehityshankkeissa. Neste Engineering Solutionsilla on maailman kärkiosaamista erityisesti öljynjalostus- ja bioteknologian alueilta. Öljynjalostajien lisäksi Neste Engineering Solutionsin asiakkaita ovat kaasu-, petrokemian ja kemianteollisuuden sekä biotekniikan alan yritykset maailmanlaajuisesti.