(Poistunut julkaisusta)

Vastavalmistunut suunnitteluinsinööri (automaatio/instrumentointi) Porvooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019
Etsimme nyt asiakkaallemme Neste Engineering Solutionsille suunnitteluinsinööriä kokoaikaiseen työsuhteeseen Porvooseen! Oletko taustaltasi AMK-insinööri tai DI ja kiinnostunut prosessiautomaatiosta ja suunnittelutehtävistä? Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan ja kehittymään alasi ammattilaisena. Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut nopealla aikataululla.
KUVAUS
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää https://www2.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo).
TYÖNKUVA
Työtehtäviisi kuuluu automaatiosuunnittelua, suunnittelukokouksiin osallistumista sekä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Tulet osallistumaan asiakasprojekteihin aluksi kokeneempien suunnittelijoiden rinnalla, jotta pääset oppimaan ja kehittymään tehtävässä. Työssä käytetään pääsääntöisesti AutoCAD:ia sekä tietokantapohjaisia suunnittelujärjestelmiä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (olet AMK-insinööri tai DI) ja olet suuntautunut opinnoissasi automaatioon, prosessipuoleen tai instrumentointiin. Aiempi työkokemus teollisuudesta, esimerkiksi kemian- tai prosessiteollisuuden puolelta, katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös automaatiojärjestelmien ja - logiikan tuntemus sekä aiempi kokemus automaatioinstrumentoinnista tai kunnossapito-/operaattoritehtävistä. Lisäksi sinulla on oikea asenne sekä kyky ja into oppia uutta. Persoonana olet yhteistyökykyinen ja vuorovaikutustaitoinen.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

MUUTA TIETOA


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kuukautta, jatkosta voi olla mahdollista neuvotella
* Sijainti: Kilpilahti, Porvoo


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Neste Engineering Solutions on suunnittelutoimisto, joka työllistää yli 1 000 suunnitteluosaajaa ja alihankkijaa, jotka ovat avainasemassa Nesteen investointi- ja kehityshankkeissa. Neste Engineering Solutionsilla on maailman kärkiosaamista erityisesti öljynjalostus- ja bioteknologian alueilta. Öljynjalostajien lisäksi Neste Engineering Solutionsin asiakkaita ovat kaasu-, petrokemian ja kemianteollisuuden sekä biotekniikan alan yritykset maailmanlaajuisesti.