(Poistunut julkaisusta)

Vastavalmistunut prosessisuunnittelija Kilpilahteen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Etsimme nyt asiakkaallemme Neste Engineering Solutionsille useampaa prosessisuunnittelijaa Porvoon Kilpilahteen! Onko sinulla kemiantekniikan DI-tutkinto ja haluaisit aloittaa urasi prosessisuunnittelun parissa suuressa ja kansainvälisessä yrityksessä? Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut hyvin nopealla aikataululla.
KUVAUS
Prosessisuunnittelijana työskentelet osana projektitiimiä ja tuet kokeneempia suunnittelijoita suunnittelutehtävissä. Emme edellytä aiempaa suunnittelukokemusta, vaan tässä tehtävässä pääset hyödyntämään koulutustaustaasi sekä oppimaan ja kehittymään osaavien kollegoiden tuella.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
TYÖNKUVA
Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi:


* PI-kaavioiden laatiminen
* Instrumenttien määrittely
* Hydraulisten laskelmien suorittaminen
* Erilaisten dokumenttien laatiminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Edellytämme tehtävään kemiantekniikan DI-tutkintoa. Voit olla juuri valmistunut, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä emme edellytä mutta se on toki eduksi. Eduksi on myös muu kemianteollisuuden työkokemus, esimerkiksi tuotannon puolelta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja sinulla on hyvät Ms Office -taidot (pääosin käytössä on Excel). Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja teet mielelläsi yhteistyötä kollegoiden kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* DI-tutkinto (kemia)
* Mahdollisesti jo työkokemusta alalta, mutta tämä ei ole ehdoton edellytys
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito
* Hyvät vuorovaikutustaidot sekä yhteistyökykyinen työskentelyote


Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta, jatkosta voi olla tämän jälkeen mahdollista neuvotella

Paikka: Kilpilahti

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Neste Engineering Solutions on kansainvälinen teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja. Heidän toimitilansa sijaitsevat Porvoon Kilpilahdessa, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.