(Poistunut julkaisusta)

Vastavalmistunut projekti-insinööri Kilpilahteen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019
Etsimme nyt asiakkaallemme Neste Engineering Solutionsille Project Engineeriä työskentelemään Porvoon Kilpilahdessa. Mikäli olet kiinnostunut monipuolisista projekti-insinöörin tehtävistä suuressa ja kansainvälisessä yrityksessä, tämä tehtävä voi olla sinua varten! Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut hyvin nopealla aikataululla.
KUVAUS
Projekti-insinöörin tehtävässä tulet työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä ja tekemään tiivistä yhteistyötä sisäisesti esimerkiksi suunnittelijoiden kanssa.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
TYÖNKUVA
Tehtäviisi kuuluu projektien edistymisen sekä kustannusten seuranta - huolehdit siitä, että projektit etenevät sovitusti. Lisäksi osallistut raportointiin sekä tulevien töiden suunnitteluun, mahdollisesti myös aikataulutukseen.

Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi:


* Projektien etenemisen seuranta
* Raportointi
* Datan analysointi


Tehtävä on kokoaikainen ja vuoden mittainen määräaikaisuus, jonka jälkeen jatkosta on mahdollisuus keskustella.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (esimerkiksi DI/AMK-insinööri). Voit olla juuri valmistunut, aiempi alan kokemus katsotaan eduksi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja Excel-taitosi ovat erittäin hyvät. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja teet mielelläsi yhteistyötä kollegoiden kanssa.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta, jatkosta voi olla mahdollisuus keskustella

Paikka: Kilpilahti

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Neste Engineering Solutions on kansainvälinen teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja. Heidän toimitilansa sijaitsevat Porvoon Kilpilahdessa, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.