(Poistunut julkaisusta)

Vastavalmistunut Project Engineer/Planner Kilpilahteen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019
Etsimme asiakkaallemme Neste Engineering Solutionsille Project Engineeriä/Planneria työskentelemään monipuolisissa projektien aikataulutukseen liittyvissä tehtävissä. Tehtävä sopii hyvin vastavalmistuneelle insinöörille tai diplomi-insinöörille, joka etsii ensimmäistä oman alan työtehtäväänsä. Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut nopealla aikataululla!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä ja tekemään tiivistä yhteistyötä sisäisesti esimerkiksi suunnittelijoiden ja Senior Project Plannereiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti projektien aikataulutuksesta huolehtiminen - seuraat tiiviisti, että projektit etenevät sovitusti.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään tiimin tuella
* Monipuoliset ja kiinnostavat työtehtävät


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
TYÖNKUVA
Tulet työskentelemään asiakasprojektissa vastaten projektien aikataulutuksesta. Tyypillisiin tehtäviisi kuuluu esimerkiksi:


* Projektien aikatauluihin liittyvät tehtävät (planning)
* Raportointi
* Projektien edistymisen follow-upit


Tehtävä on kokoaikainen ja puolen vuoden mittainen määräaikaisuus, jonka jälkeen jatkosta voi olla mahdollista keskustella.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle henkilölle, sillä emme edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Oikeanlainen asenne työntekoon sekä motivaatio oppia ja kehittyä alan ammattilaisena on tärkeämpää tehtävässä menestymisen kannalta!

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta
* Hyvät Excel-taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Hyvät vuorovaikutustaidot sekä yhteistyökykyinen työskentelyote


Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuussa 2020 tai sopimuksen mukaan
* Kesto: 6 kuukautta, jatkosta voi olla mahdollista neuvotella
* Sijainti: Kilpilahti, Porvoo

MUUTA TIETOA
Neste Engineering Solutions on kansainvälinen teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja. Heidän toimitilansa sijaitsevat Porvoon Kilpilahdessa, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.