(Poistunut julkaisusta)

Vastavalmistunut liikennesuunnittelija Traficon Oy:lle, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019
Etsimme uraansa aloittelevaa liikennesuunnittelijaa kehittymään liikennevalosuunnittelun asiantuntijaksi! Tehtävä sopii hyvin liikennetekniikan opiskelijalle tai vastavalmistuneelle, joka on kerryttänyt jo hieman kokemusta liikennetekniikan tehtävistä esimerkiksi kouluprojektien tai kesätöiden kautta. Jos sinua kiinnostaa työskentely matalan hierarkian organisaatiossa tehtävässä, jossa on hyvät kehittymismahdollisuudet, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii osa- tai kokoaikaista liikennesuunnittelijaa Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Traficon Oy:ssä.
TYÖNKUVA
Liikennesuunnittelijana Traficon Oy:ssä tehtäviisi kuuluu liikennevalojen suunnittelu ja koko siihen liittyvä prosessi. Piirrät suunnitelmia CAD-ohjelmalla, suunnittelet liikenteen ajoitusta, kirjoitat teknisiä vaatimuksia ja määräluetteloita. Käyt myös tapaamassa asiakkaita ja maastokäynneillä. Työ on itsenäistä ja tarkkuutta vaativaa, mutta saat tukea kollegoiltasi erityisesti alkumetreilläsi. Suunnitteluratkaisuja pohditaan usein myös koko tiimin kesken.

Kokemuksesi karttuessa sinulla on mahdollisuus laajentaa toimenkuvaasi ja kasvaa myös muihin kuin liikennevaloihin liittyviin tehtäviin yrityksen sisällä, ja pikkuhiljaa projektipäällikön saappaisiin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on soveltuvan koulutustaustan (esim. liikennetekniikka AMK) omaava vastavalmistunut tai loppuvaiheen opiskelija. Sinulla on ajokortti ja käytännön näkemystä ja kokemusta liikenteestä. Käytät MS Officea ja AutoCAD:iä ja erityisesti Excel kuuluu hyvin hallitsemiesi ohjelmien joukkoon. Nautit erityisesti tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työskentelystä, mutta toimit hyvin myös tiimissä. Ilmaiset itseäsi selkeästi ja sujuvasti suullisesti sekä kirjallisesti. Sinulla on sujuva suomen kielen taito. Eduksi katsotaan, jos olet ehtinyt kerryttää hieman työkokemusta esim. kesätyön kautta. Olet valmis liikkuvaan työhön.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta (esim. liikennetekniikka AMK)
* Ajokortti, mielellään oma auto
* Hyvät Ms Office ja AutoCAD -taidot
* Tarkka ja huolellinen työskentelyote
* Sujuva suomen kielen taito


Eduksi katsotaan muu kielitaito ja aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aika 25-30 tuntia viikossa, heinäkuussa 0 tuntia viikossa, jonka jälkeen jatkuu osa-aikaisena

Kesto: 12kk, jatko on tavoitteena

Paikka: Länsiportti 4, 02210 Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 1.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Traficon Oy on liikennesuunnitteluun keskittyvä erikoistoimisto, joka on kehittänyt osaamistaan perinteisen liikennesuunnittelun pohjalta liikenteen hallinnan, ohjauksen ja ITS:n (älykkäät liikennejärjestelmät) alueilla. Liikennevalot ja joukkoliikenteen liikennevaloetuudet, tiemaksujärjestelmät, liikenteen väyläohjausjärjestelmät sekä tietunneleiden turvallisuuteen liittyvät selvitykset ovat esimerkkejä Traficon Oy:n osaamisesta, joilla he ovat alan johtavien konsulttitoimistojen joukossa.