Vastavalmistunut instrumenttisuunnittelija Outotecille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020
Etsimme nyt alasta innostunutta ja oppimishaluista instrumenttisuunnittelijaa Outotecille! Toivomme, että sinulla on soveltuva koulutustausta (automaatio, instrumentointi, prosessi), kiinnostus instrumentointiin ja suunnitteluun, ja olet ehtinyt kartuttaa jo hieman käytännön kokemusta prosessilaitoksista, vaikka harjoittelun yhteydessä. Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä mukaan aloittamaan urasi mielenkiintoisten kansainvälisten projektien parissa.
KUVAUS
Työnkuvasi koostuu useiden kuukausien mittaisista laitostoimitusprojekteista, joiden osana instrumentointia ja automaatiota suunnitellaan, hankitaan ja toimitetaan ja otetaan käyttöön ympäri maailman. Pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä kokeneiden suunnittelijoiden kanssa, mikä on loistava tilaisuus kehittyä ammatillisesti.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää https://www2.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo).
TYÖNKUVA
Instrumenttisuunnittelijana tehtäviin kuuluu instrumenttien ja automaatiotoimintojen määrittelyä mm. PI-kaavioihin, instrumenttien hankintamäärittelyitä, kytkentöjen suunnittelua, toimitusvalvontaa ja jatkossa mahdollisesti myös asennusvalvontaa kansainvälisellä laitostyömaalla.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on vastavalmistunut tai jo työkokemusta hankkinut automaation- tai prosessitekniikan insinööri (AMK tai DI), jolla on aiempaa kokemusta prosessilaitosten instrumentoinnista. Lisäksi sinulla on palava kiinnostus alaa kohtaan sekä aktiivinen ja oma-aloitteinen työote. Tarvitset intoa oppia uutta, kanssasi on helppo tehdä yhteistyötä ja sinulla on hyvät kommunikointitaidot, niin suomeksi kuin englanniksikin.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko todennäköinen
* Sijainti: Matinkylä, Espoo


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Outotec Oyj on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1335742
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo