(Poistunut julkaisusta)

Vastavalmistunut instrumenttisuunnittelija Outotecille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019
Etsimme nyt alasta innostunutta ja oppimishaluista instrumenttisuunnittelijaa Outotecille! Toivomme, että olet ehtinyt kartuttaa jo hieman käytännön kokemusta laitossuunnittelusta. Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä mukaan aloittamaan urasi mielenkiintoisten projektien parissa.
KUVAUS
Työnkuvasi koostuu erilaisista projekteista, lyhyistä muutaman kuukauden projekteista sekä mahdollisesti pidemmistä toteutusprojekteista. Pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä projektien pääsuunnittelijan kanssa, mikä on loistava tilaisuus kehittyä kokeneemman ammattilaisen siipien suojissa. Saat olla mukana tuotteen koko elinkaaressa, sen suunnittelusta käyttöönottoon.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää (https://www2.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo).
TYÖNKUVA
Instrumenttisuunnittelijana päävastuusi on PI-kaavioiden työstäminen uudella siihen integroidulla työkalulla, mutta tehtävässä tarvitset myös perustietoja jonkin prosessilaitoksen ohjauksesta sekä käytännön ymmärrystä laitosten instrumentoinnista.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on vastavalmistunut metallurgian, kemian-, automaation- tai prosessitekniikan insinööri (AMK tai DI), jolla on jo aiempaa käytännön kokemusta prosessi-instrumentoinnin suunnittelusta. Lisäksi sinulla tulee olla perusasioiden ymmärrystä PI-kaavioista. Instrumentointikokemuksen lisäksi sinulla on palava kiinnostus alaa kohtaan sekä aktiivinen ja oma-aloitteinen työote. Työtä tehdään uudella integroidulla Aveva-työkalulla, jonka oppimiseen tarvitset intoa oppia uutta sekä kykyä omaksua uusia työkaluja. Lisäksi sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja kanssasi on helppo tehdä yhteistyötä, niin suomeksi kuin englanniksikin.


* Aloitus: Syys- tai lokakuun aikana
* Kesto: 6kk, jatkosta voi olla mahdollista neuvotella
* Sijainti: Matinkylä, Espoo


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Outotec Oyj on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.