(Poistunut julkaisusta)

Vastanottovirkailija Scandiciin
Scandic Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Hei matkailualan ammattilainen, etsitkö osa-aikaista työtä?

Etsimme nyt asiakkaallemme Joensuun Scandic-hotelliin VASTAANOTTOVIRKAILIJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • aiempaa työkokemusta hotellin vastaanotosta
  • alan yleisimpien varausjärjestelmien tuntemusta
  • aitoa ja iloista asiakaspalveuasennetta

Töitä on tarjolla keskimäärin 63h/3vko:ssa ja vastaanotto on auki 24h eli vuoroja tehdään päivällä, illalla ja yöllä. Palkkaus MARA tes:n mukaan, toki aiempi kokemus huomioiden. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pikaisesti.

Scandicin vastaanotossa tehtäväsi on luoda asiakkaille odotukset ylittäviä asiakaspalvelukokemuksia ja olet osa ammattitaitoista tiimiä. Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work 2017-tutkimuksen suurten yritysten sarjassa valittu Scandic tarjoaa sinulle loistavan työympäristön, jossa pääset osaksi uutta ja innostavaa tiimiä. Toivomme löytävämme tehtävään tekijän, jonka osaaminen ja intohimo loksahtavat täydellisesti yhteen Scandicin arvojen kanssa. Scandicilla ollaan rohkeita – ole sinäkin! Ota askel kohti Suomen parasta työpaikkaa lähettämällä hakemuksesi jo tänään.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydytty, joten laita hakemuksesi pikaisesti. Lisätietoja saat tarvittaessa henkilöstökonsultilta, Johanna Karjuselta p. 0503270848/johanna.karjunen@barona.fi.

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi