(Poistunut julkaisusta)

Vastaavia työnjohtajia, työmaainsinöörejä ja työnjohtajia talonrakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Haemme Ouluun ja lähialueille

Vastaavia työnjohtajia, työmaainsinöörejä ja työnjohtajia talonrakentamiseen

Vastaavana työnjohtajana vastaat työmaan tuloksellisesta ja aikataulun mukaisesta läpiviennistä. Vankalla ammattiosaamisellasi ja esimerkillisillä johtamistaidoillasi varmistat työmaan turvallisen toteutuksen ja laadukkaan valmistumisen.

Työmaainsinöörinä vaikutat työmaan suunnitelmien mukaiseen valmistumiseen huolehtien esimerkiksi kustannusten seurannasta ja suunnittelusta, aikataulusuunnittelusta, suunnittelun ohjauksesta tai laadunhallinnasta. Pystyt toimimaan työmaan tietomallivastaavana.

Työnjohtajana johdat oman vastuualueesi työmaatoimintaa huolehtien työturvallisuudesta. Järjestelmällisellä ja suunnitelmallisella työskentelyotteellasi varmistat vastuualueesi tuloksellisen ja aikataulun mukaisen toteutuksen sekä laadukkaan työnjäljen.

Etsimme

Etsimme osaavaan joukkueeseemme tiimipelaajia, jotka vievät projektin taidolla maaliin. Työskentelyotteesi on jämäkkä ja järjestelmällinen ja toimit työssäsi suunnitelmallisesti ja ennakoivasti. Esimiehenä työmaalla toimit esimerkillisesti, tasapuolisesti ja vastuullisesti. Sinulla on

  • aito kiinnostus laatua ja työturvallisuutta kohtaan
  • hyvät IT -taidot
  • halu kasvaa ja kehittyä
  • rakennusalan koulutus, esim. rakennusmestari AMK, AMK insinööri tai DI

Vastaavalta työnjohtajalta edellytämme vastaavan työnjohtajan pätevyyttä.

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävistä antavat työpäällikkö Teemu Södö, puh. 050 368 3532 ja tuotantopäällikkö Ismo Heikkinen, puh. 050 377 9896.

Jätä hakemuksesi 25.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta.