Vastaavia työnjohtajia toimitilarakentamiseen
YIT

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2021

Työn kuvaus

 

Etsimme nyt vastaavia työnjohtajia toimitilarakentamiseen pääkaupunkiseudulle!

"Tällä porukalla sujuu kaikennäköiset urakat." 

Rakennamme pääkaupunkiseudulla uniikkeja toimitilakohteita niin uudis- kuin korjausrakentamisen urakkoina. Käynnissä olevia ja tulevia hankkeitamme ovat muun muassa suurehkot toimisto- ja hotellihankkeet sekä yhteiskunnallisesti merkittävät koulu- ja päiväkotihankkeet Helsingissä ja Espoossa.

Vastaavana työnjohtajana tärkein tehtäväsi on huolehtia kohteidemme laadukkaasta valmistumisesta aikataulu- ja kustannussuunnitelmien mukaisesti. Työturvallisuus on sinulle tärkeä prioriteetti, ja omalla esimerkilläsi takaat työn turvallisen toteutuksen.

Miksi YIT?

Haastavien rakennusprojektiemme toteuttajana saat vastuuta ja pääset syventämään osaamistasi haluamaasi suuntaan. Uniikkien kohteiden lisäksi tarjoamme kiinnostavia mahdollisuuksia omalla uralla etenemiseen. Porukkamme luotsina pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Onnistut tässä tehtävässä, jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat ajatella taloudellisesti. Toimit tehokkaasti ja osaat priorisoida myös paineen alla. Olet reilu ja helposti lähestyttävä tiiminvetäjä, joka osaa delegoida ja antaa vastuuta myös alaisilleen.

Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta, vastaavan työnjohtajan pätevyyttä sekä näyttöjä menestyksekkäästä johtamistyöstä. Sinulla on hyvä rakennustekniikan ymmärrys, ja eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavana työnjohtajana kokonaisvastuurakentamisen urakoissa (KVR) ja projektinjohtourakoissa (PJU).

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ota yhteyttä

  • Tuotantojohtaja Pekka Luukkoseen, puh. 040 714 6508 (ke 23.6. klo 10.30-11.30, ma 28.6. klo 15-16 ja ti 6.7. klo 15-16)
  • HR Partner Sonja Laurilaan, puh. 041 434 4887 (vkot 28-30, arkisin klo 9-16)

Hae tehtävään 8.8.2021 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme! Luemme hakemuksia jatkuvasti koko hakuajan ja teemme valintoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1468582
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki