(Poistunut julkaisusta)

Vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia
Lujatalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Tule vahvistamaan Kaakkois-Suomen alueyksikköämme!

Haemme nyt

Vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia

Porvoon, Kouvolan, Kotkan ja Lappeenrannan alueelle

Vastaavana työnjohtajana toimit uusien työmaiden itsenäisenä vetäjänä. Työnjohtajana työpäiväsi koostuvat pääosin vastuullasi olevien työvaiheiden työnjohdosta sekä aliurakoitsijoiden ohjauksesta sovitulla työmaalla.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa koulutusta hakemastasi tehtävänkuvasta riippuen, esim. rakennusmestari tai -insinööri. Ammattitaitosi olet voinut hankkia myös yrittäjänä tai kokemuksen kautta. Odotamme sinulta vuorovaikutus- ja yhteistyökykyä sekä esimiestaitoja. Pidämme tärkeänä, että olet asennoitunut johtamaan työmaita sekä siellä työskenteleviä laadukkaaseen työtulokseen turvallisuus huomioiden.

Lujalla tarjoamme sinulle mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien lisäksi mahdollisuuden itsenäiseen työhön, päätöksentekoon ja kehittymiseen. Meillä on nopeatempoinen ja vauhdikas ilmapiiri sekä yhdessä tekemisen meininki.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuslomake osoitteessa www.luja.fi/tyopaikat 10.06.2018 mennessä. Halutessasi voit lisätä liitteeksi vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:n.

Lisätietoja tehtävistä antaa työpäällikkö Matti Ainasoja, puh. 044 585 2705.