(Poistunut julkaisusta)

Vastaavia työnjohtajia asunto- ja toimitilarakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Haemme Vaasaan

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA ASUNTO- JA TOIMITILARAKENTAMISEEN

” Haastavakin kohde saadaan yhteistyöllä valmiiksi.”

Oletko rakennushankkeiden rautainen ammattilainen, joka johtaa jämptisti työmaan päivittäistä arkea ja innostaa tiimiä ykkösluokan yhteispeliin?  Tule vastaavaksi työnjohtajaksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa sinulla on tilaa onnistua ja ottaa vastuuta myös suuren luokan kokonaisuuksista.

Vastaavana työnjohtajana johdat itsenäisesti asunto- ja toimitilahankkeidemme etenemistä työmaalla sekä varmistat työmaan aikataulun mukaisen ja tuloksellisen läpiviennin. Omalla esimerkilläsi takaat työn turvallisen ja laadukkaan toteutuksen. Toimit lähiesimiehenä työmaalla ja pidät aktiivisesti yhteyttä projektin eri tahojen kanssa.

Haluamme tarjota sinulle haastavissa projekteissamme niin vastuuta kuin vapautta. Tukenasi on YIT:n lämminhenkinen työyhteisö. Meille on tärkeää, että jokainen tulee kuulluksi työssään ja saa parhaat eväät itsensä kehittämiseen.

Olisitko sinä etsimämme tiimipelaaja?

Tässä tehtävässä onnistut, kun sinulla on vahvaa osaamista työmaan työsuunnittelusta ja kustannusten hallinnasta, paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä sekä hyvät neuvottelu- ja esimiestaidot. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja esimiehenä näytät mallia työturvallisuuteen sitoutumisessa. Sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus vastaavan työnjohtajan tehtävistä sekä rakennusalan insinöörin tai rakennusmestarin koulutus.

Miksi YIT:lle?

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä tuotantopäällikkö Pasi Juurakkoon, puh. 040 771 4620.

HAE TEHTÄVÄÄN 15.12.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!