(Poistunut julkaisusta)

Vastaavia Mestareita/Työmaapäälliköitä PK-seudun työmaille, useita paikkoja
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Haemme Vastaavia Mestareita/Työmaapäälliköitä maanrakentamisen, uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen pariin Pääkaupunkiseudun työmaille. Teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja kysyntä on jatkuvaa. Asiakkaita meillä on laidasta laitaan: on suuria pörssiyhtiöitä, pieniä perheyhtiöitä ja kaikkea siltä väliltä (esim. Fira, NCC, Hartela, EKE, Rakennuskultti, InfraOne, Sähköarina, R4 Korjausurakointi ja NHK Rakennus). Työt ovat vakituisia ja työsopimus tehdään luonnollisesti suoraan asiakkaamme kanssa. Yhdellä hakemuksella siis useita mahdollisuuksia! Helppoa ja nopeaa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Kartoitetaan yhdessä osaamisesi, toiveesi ja aikataulusi, niin osaamme avata sinulle ovet sopiviin paikkoihin. Lue lisää Värväämö Agentti -palvelusta tältä sivulta.

 

Mitä odotamme sinulta?

- Voit olla jo vastaava työnjohtaja tai olet toiminut työnjohtajana useita vuosia ja haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi vastaavan työnjohtajan tehtävään.

- Alan koulutusta: olet rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan DI.

- Olet jämäkkä, kustannustietoinen ja saat tuloksia aikaiseksi.

- Esimiehenä osaat motivoida tiimiäsi.

- Hyviä vuorovaikutustaitoja.

- Alalla käytettävien IT-ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

- Mahdollisuuksia edetä uralla.

- Reilu, tehokas ja luottamuksellinen hakuprosessi - emme lähetä CV:täsi minnekään ilman lupaasi.

- Saat yhdellä hakemuksella kontaktin useaan rakennusalan yritykseen.

- Mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä asiakasyrityksissämme.

 

CV:n voi lähettää tästä linkistä tai osoitteeseen sonja.vainio@varvaamo.fi. Voit myös soittaa Sonjalle p. 040-508 5162. Sonjan mietteitä rekrytoinnista voit lukea tästä linkistä.

Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Haku päättyy 28.2.2019.