(Poistunut julkaisusta)

Vastaavia mestareita / Työnjohtajia / Rakennus Oy Isotalo / Arjasmaa Yhtiöt, Pääkaupunkiseutu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

 

Rakennus Oy Isotalo on erikoistunut vaativien toimisto- ja liiketilojen muutostöiden sekä teollisuusrakentamisen pääurakointiin. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat yritykset ja yhteisöt, rakennuttajakonsultit ja kiinteistöyhtiöt pääasiassa Uudenmaan alueella. Oman laatujärjestelmämme avulla varmistamme, että tarjoamme asiakkaillemme vain parasta mahdollista rakentamista sovittuun hintaan ja sovitussa ajassa. Osana Arjasmaa Yhtiöitä pystymme tarjoamaan laadukasta ja osaavaa rakentamispalvelua uusilla alueilla ja entistä laajemmalle asiakaskunnalle. Kaikkia Arjasmaa Yhtiöiden yrityksiä ohjaa jaettu arvomaailma: avoin rakentamisen kulttuuri ja läpinäkyvyys.

Etsimme nyt ammattitaitoiseen porukkaamme

VASTAAVIA MESTAREITA / TYÖNJOHTAJIA

vaativien toimisto- ja liiketilojen saneerausprojekteihin ja teollisuusrakentamiseen pääkaupunkiseudulle. Toimimme urakoitsijana monenlaisissa yritysten ja kiinteistöosakeyhtiöiden rakennushankkeissa, esimerkiksi uudisrakennuksissa, laajennuksissa ja tilojen sisäisissä muutostöissä. Isotalo toteuttaa projektinjohtourakoita ja vastaavat mestarit / työnjohtajat toimivat saneeraus- ja rakennuskohteissa alihankkijoiden työn ohjauksen ja valvonnan parissa itsenäisessä ja vastuullisessa työssä. Tehtävään valittavat henkilöt toimivat yhteistyössä teknisen johtajan ja projektipäälliköiden kanssa kohteen laajuudesta riippuen ja ovat työmailla Isotalon laadun ja luotettavuuden edustajina.

Vastaavilta mestareilta / työnjohtajilta odotamme rakennusalan koulutustaustaa (esim. rakennusinsinööri, rakennusmestari) sekä kokemusta rakennusalan työstä. Toimeen tarttuva, oma-aloitteinen ja oppimishaluinen asenne on meille tärkeää, ja sopiva henkilö voi olla myös uraansa aloitteleva alan ammattilainen, joka perehdytyksen kautta kasvaa rooliin. Arvostamme myös pitkän työkokemuksen kautta riittävän osaamisen ja pätevyyden hankkineita henkilöitä. Vastaavien mestareiden / työnjohtajien vastuulla on toteuttaa urakkamme kohteissa tehokkaasti, laadukkaasti ja turvallisesti.

Isotalolla on tyypillistä sitoutunut henkilöstö, pitkät työurat sekä halu tuoda kokemusta ja asiantuntemusta liiketilojen muutostöiden ja teollisuusrakentamisen urakointiin. Pääset mukaan kasvavaan ja innovatiiviseen porukkaan, jossa työtehtäviäsi voidaan määritellä ja kehittää kokemuksen ja osaamisen mukaan. Kokeneemmat kollegat auttavat perehtymään yrityksen toimintamalleihin ja projekteihin sekä tukevat uusia vastaavia mestareita / työnjohtajia ammatillisen kehittymisen osalta. Arjasmaa Yhtiöt tarjoaa henkilöstölleen mukavan työilmapiirin, hyvät henkilöstöedut ja ajanmukaisen palkkauksen.

Lue lisää yrityksestämme osoitteesta www.rakennusisotalo.fi ja täytä hakemuslomake palkkatoiveineen sekä liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 28.10.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Mari Jokiranta, puh. 020 746 9693, mari.jokiranta@mps.fi torstaina 18.10.2018 klo 15-16.30 ja maanantaina 22.10.2018 klo 16.30-18.