Vastaavan ohjaajan sijaisuus
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Tehtävän kuvaus

Nuorten vastaanoton kokonaisuus muodostuu Kallion, Herttoniemen ja Malminkartanon lastensuojelun vastaanottolaitosten osastoista. Palvelumme on ympärivuorokautista ja päivystysluonteista vastaanotto- ja arviointitoimintaa. Asiakkaamme ovat 13-17 -vuotiaita helsinkiläisiä nuoria.

Sijoitukset ovat kestoltaan lyhytaikaisia ja nuoret ovat pääosin kiireellisesti sijoitettuja. Arviointijakson aikana vastataan nuoren kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja turvallisuudesta, palveluun sisältyy myös nuoren ja perheen sekä vastuusosiaalityöntekijän kanssa tehtävä lapsen ja perheen tilanteen ja tuen tarpeen arviointi ja kartoitus.

Vastaanottoyksiköillä on päivystysvelvoite vastata erilaisiin lyhytkestoisiin tarpeisiin tarjoamalla hoivaa ja huolenpitoa nuorille, jotka ovat luvatta poissa omasta sijaishuoltopaikastaan. Näissä tilanteissa tehdään yhteistyötä eri viranomaisten kanssa.

Haemme vastaavan ohjaajan sijaista Kallion vastaanottoon. Kallion vastaanotossa on kolme osastoa ja 18 asiakaspaikkaa.

Vastaava ohjaaja toimii seitsemän osastolla työskentelevän ohjaajan lähiesihenkilönä, vastaa asiakasprosesseista yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työtehtäviin kuuluvat työvuorosuunnittelu ja delegoidut henkilöstöhallinnon tehtävät. Vastaava ohjaaja osallistuu vastaanottotoiminnan kehittämiseen valmentavalla ja
kehittämismyönteisellä työotteella. Työ on jaksotyötä painottuen virka-aikaan maanantaista perjantaihin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisäksi edellytämme:

Edellytämme aiempaa kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä soveltuvuutta tehtävään.

Luemme eduksi:

Luemme eduksi työkokemuksen esihenkilönä toimimisesta sekä tehtävään soveltuvat lisäkoulutukset esim. johtamis-, päihde-, mielenterveys- ja/tai perhetyön aloilta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Maarit Leskelä, lastenkodin johtaja vs, p. 09 310 43378 Ulla Engman, vastaava ohjaaja, p. 09 3102 4100 Mira Reijonen, vastaava ohjaaja, p. 09 310 73254

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1374696
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki