Vastaavan kirpputorityöntekijän ma. toimi
Ylä-Savon seurakuntayhtymä/Iisalmen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Vastaavan kirpputorityöntekijän määräaikainen toimi (hakuaikaa jatkettu)

Iisalmen seurakunnassa on haettavana vastaavan kirpputorityöntekijän määräaikainen toimi ajalle 1.1-31.12.2021. Vastaavan kirpputorityöntekijän tehtävänä on vastata Iisalmen seurakunnan Lähetyskirpun toiminnasta sekä toimia Iisalmen seurakunnan ruoka-avun työntekijänä. Iisalmen yhteinen ruoka-apu toimii yhtenä päivänä viikossa. Tehtävänä on suunnitella, kehittää, ohjata ja tehdä kirpputori- ja ruoka-aputyötä yhdessä vapaaehtoisten kansa. Vastaava kirpputorityöntekijä kuuluu diakonia- ja lähetystyön tiimiin. Vastaavan kirpputorityöntekijän tehtäväkokonaisuudella on tarkoitus selvittää ja kehittää vapaaehtoistyötä ja yli työalarajat ylittävää työtä Iisalmen seurakunnassa. Eduksi katsotaan kokemus vapaaehtoisten kanssa toimisesta sekä vahvat vuorovaikutustaidot. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen nro 124 (21.1.2017) diakonian viranhaltijan tai nuorisotyön viranhaltijan mukainen tutkinto tai muu soveltuva tutkinto tai sosionomin tutkinto. Hakijan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Valitun tulee esittää KL 6:33 § mukainen rikostaustaote. Toimi täytetään ehdollisena ja valinta vahvistetaan sen jälkeen, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveyden tilastaan. Toimen täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaisesti ja peruspalkka on 2 380,95 €/kk, jonka lisäksi voidaan maksaa kokemuslisää aikaisemman työkokemuksen perusteella. Työntekijä kuuluu yleistyöaikaan 38 h 15 min viikossa. Hakemukset tulee lähettää Kirkko HR:n kautta. Hakemuksen pääsee täyttämään osoitteessa www.ylasavonseurakunnat.fi/avoimettyopaikat.

Hakuaikaa on jatkettu 13.11.2020 klo 15 saakka. Aiemmin saapuneet hakemukset otetaan huomioon. Tehtävä täytetään 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa vs. johtava diakoniaviranhaltija Tanja Reinikainen, p. 044 7335 228, tanja.reinikainen@evl.fi ja kirkkoherra Sanna Komulainen p. 044 7335 200, sanna.komulainen@evl.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot