(Poistunut julkaisusta)

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJA
Jatke Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2020

Haluatko olla osa hyvähenkistä joukkuettamme? Teemme itsenäisiä päätöksiä, arvostamme aidosti toisiamme ja positiivisen tekemisen meininkiä, ilman turhaa byrokratiaa.

Haemme Jatke Oy:lle pääkaupunkiseudulle
VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Vastaavana Työnjohtajana johdat töitä toimitilayksikössä ja vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista, huolehtien niiden työteknisestä etenemisestä aikataulun, budjetin ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden työturvallisuudesta ja johdat työntekijöitä. Työskentelet työpäällikön alaisuudessa.

Huolehdit omalta osaltasi siitä, että työmaa etene sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakkaamme ovat tyytyväisiä sekä toimintaamme että lopputulokseen. 

Osallistut myös monipuolisesti tehtäväsuunnitteluun, työurakkalaskelmiin, hankintasuunnitelmiin sekä projektin aikatauluun liittyviin asioihin sekä osallistut tarpeen mukaan aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin, aliurakkaneuvotteluihin sekä muihin palavereihin. . Lisäksi vastaat työmaan kustannusseurannasta.  Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Toivomme Sinulta:

  • positiivista tekemisen meininkiä.
  • rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri).
  • kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä toimitilarakentamisessa.
  • järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteista työskentelyotetta.
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.
  • halua ja motivaatiota tehdä työsi laadulla sekä kehittyä työssäsi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä loistavan työyhteisön ilman turhaa byrokratiaa, kasvavassa ja kehittyvässä sekä vakavaraisessa yhtiössä. 

Jätä hakemuksesi palkkatoiveen kera 03.05.2020 mennessä osoitteessa www.targetheadhunting.fi . Aloitusaikataulu sovittavissa.

Lisätietoja Target Headhunting Oy, Senior Consultant Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi , puhelin 050-4348140