(Poistunut julkaisusta)

Vastaavaa asiantuntijalääkäri
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Haemme Kelan etuuspalveluiden tulosyksikön vakuutuslääketieteelliseen yksikköön 
Vastaavaa asiantuntijalääkäriä.

Vakuutuslääketieteellinen yksikkö sijaitsee Helsingissä Kelan Pitäjänmäen toimitiloissa, mutta Kela toimii monipaikkaisesti. Vakuutuslääketieteellisessä yksikössä toimivat asiantuntijalääkärit osallistuvat terveysperusteisten etuuksien lääketieteelliseen arviointiin ja kehittämiseen, ohjeiden laatimiseen sekä lainsäädännön muutostarpeiden työstämiseen.

Nyt haettavana oleva tehtävä painottuu toimeentulotuen tarpeellisten terveydenhuoltomenojen arviointiin ja ohjaukseen. Lisäksi tehtävään kuuluu lääkekorvausten ja sairaanhoitokorvausten ohjausta ja kehittämistä. Kelan toimeenpanemien etuuksien osalta työnkuva on monipuolinen ja työtä tehdään moniammatillisesti yhdessä suunnittelijoiden ja juristien kanssa. Tehtävään kuuluu myös kouluttamista sekä terveydenhuollon kanssa tehtävää yhteistyötä.

Sinulla on soveltuva erikoislääkärin tutkinto, hyvä kliininen työkokemus ja terveydenhuollon menetelmien arvioinnin osaamista. Sinulla on myös hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet tottunut joustavaan tapaan tehdä työtä moniammatillisessa työyhteisössä. Vakuutuslääketieteen osaaminen katsotaan eduksi. Työaika on 30 h/vko. 

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. 

Lisätietoja antaa vastaava ylilääkäri Kirsi Vainiemi, p. 0400 589 716.  

  • viimeinen hakupäivä 26.10.2018
  • viitekoodi U1018-599 

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.