(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työterveyspsykologi
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Pohjola Terveys on kotimainen terveyden ja hyvinvoinnin toimija, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Toimintamme kasvaessa etsimme Pohjola Terveyteen vakituiseen työsuhteeseen

Vastaavaa työterveyspsykologia

Vastaat työssäsi Pohjola Terveyden laajenevan verkoston työterveyspsykologipalveluiden kehittämisestä ja resursoinnista yhdessä liiketoimintajohdon, esimiesten ja työterveyden ylilääkärin kanssa. Tässä avainroolissa pääset rakentamaan työterveyspsykologien palvelukäytännöt ja luomaan uutta ainutlaatuisessa työyhteisössä, jossa teemme työtämme koko sydämellä. Työterveyspsykologien ammatillinen johtaminen on osa arkeasi ja vaikutat useissa eri organisaation osissa päätöksiin kokemukseesi pohjautuen. Osallistut myös itse osan työajasta käytännön työterveyspsykologin työhön.

Koska toimintamme ytimessä on hoidon vaikuttavuus, etsimme tehtävään työterveyden ammattilaista, jolle työssä onnistuminen tarkoittaa asiakkaiden hyvinvoinnin ja työkykyisten päivien lisäämistä. Kohtaat asiakkaat lämmöllä ylläpitäen ylivertaista asiakaskokemustasoa ja pyrit jatkuvasti kehittämään omaa ammatillista osaamistasi.

Toivomme sinun jättävän hakemuksesi osoitteessa pohjolaterveys.fi/tyopaikat mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.7.2018.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä työterveyden ylilääkäri Minna Talvioon puh. 040 727 1620 tai sähköpostilla minna.talvio@pohjola.fi