Vastaava työterveyslääkäri
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Nykyisen vastuuhenkilön siirtyessä uusiin tehtäviin konsernimme sisällä, haemme nyt Helsingin Työelämäpalveluihin VASTAAVAA TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ Ympyrätalon yksikköön.

Mehiläisen Työelämäpalvelujen ydin ja vahvuus on palvelumalli, jolla pyrimme tiiviiseen ja vaikuttavaan yhteistyöhön asiakasorganisaatioidemme kanssa. Monipuoliset ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palvelut, aktiiviset moniammatilliset tiimit sekä kattavat ja hyvin toimivat sairaanhoidon palvelut tukevat myös lääkäreidemme työtä. Mehiläisessä on panostettu käyttöjärjestelmiin ja digitaalisiin työkaluihin, jotta lääkäri voi keskittyä työhön ja asiakkaan tarpeisiin täysipainoisesti. Tuemme lääkäreidemme ja muun henkilöstömme osaamista systemaattisella koulutusohjelmalla sekä erikoistuvien työterveyslääkäreiden koulutuksella.

Mehiläinen Ympyrätalo on vauhdikkaasti kasvava ja kehittyvä lääkärikeskus ja työterveysasema Hakaniemen sydämessä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kesällä 2020 tulemme lisäksi saamaan Ympyrätaloon uusitut ja modernit työskentelytilat toimitilaremonttimme valmistuessa.

Ympyrätalon vastaavana työterveyslääkärinä toimit yksikön työterveyslääkärien esimiehenä sekä ammatinharjoittajalääkäriemme tukena. Vastaat yksikön työterveystoiminnan lääketieteellisestä linjasta. Teet läheistä yhteistyötä Helsingin työelämäpalveluiden muiden vastaavien työterveyslääkäreiden sekä työterveyshuollon muiden esimiesten kanssa. Osallistut myös suurempien asiakkuuksien työterveysyhteistyön johtamiseen. Vastaavan työterveyslääkärin tehtävien ohella toimit myös nimettynä työterveyslääkärinä nimetyille asiakasyrityksille. Raportoit yksikönjohtajalle ja kuulut Helsingin työelämäpalveluiden johtoryhmään.

Onnistumista vastaavan työterveyslääkärin työssä mitataan koko yksikön taloudellisilla tunnusluvuilla sekä henkilöstön tyytyväisyyteen ja asiakaskannan kehittymiseen liittyvillä mittareilla.

Haemme henkilöä, jolla on aitoa intoa liittyä mukaan joukkoomme toteuttamaan maan parasta työterveyshuoltoa hyvässä työyhteisössä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erittäin hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä tiimityöskentelyyn sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Osaat innostaa ja kannustaa muita onnistumaan omassa työssään.

ODOTAMME SINULTA:
- Työterveyshuollon erikoislääkärin koulutusta
- Kokemusta esimiestyöstä sekä näyttöjä siinä onnistumisesta
- Aktiivista, joustavaa ja määrätietoista työskentelyotetta
- Dynaamista, eteenpäin katsovaa kehitysmyönteisyyttä
- Asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

TARJOAMME SINULLE:
- Monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan
- Moniammatillisen tiimin ja muiden esimiesten tuen
- Säännölliset yhteistyöpalaverit sekä vuosittaiset koulutuspäivät vastaaville työterveyslääkäreille
- Markkinoiden edistyksellisimmät työterveyshuollon palvelumallit sekä työkalut
- Mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen
- Yhteiseen onnistumiseen panostavan työyhteisön.

Vastaavan työterveyslääkärin tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ on vakituinen ja se alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Vapaamuotoiset hakemukset viimeistään 5.6. rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin työelämäpalveluiden johtaja Maija Ruuti (040 5653776).
Toivottavasti kiinnostuit, kerron mielelläni lisää tehtävästä ja uramahdollisuuksista Mehiläisen työelämäpalvelujen tiimissä!

Maija Ruuti, Johtaja Helsingin Työelämäpalvelut 040 5653 776

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot