(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työterveyshoitaja
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

VASTAAVAA TYÖTERVEYSHOITAJAA


Tehtäviisi kuuluu

Vastaava työterveyshoitaja toimii tiimin vetäjänä yhdessä johtavan työterveyslääkärin kanssa organisoiden ja kehittäen työterveyshuollon toimintaa. Osa työajasta on myös aluevastuutyöterveyshoitajan työtä. 

Pienessä yksikössä tehtäväkenttä on monipuolinen ja siihen kuuluu mm. tietojärjestelmien kehittämistä ja ylläpitoa, materiaalien ja lisäpalveluiden hankkimista sekä laskuntarkastusta/kirjanpitoa.


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on alalle soveltuva koulutus sekä aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset myös sosiaalisia taitoja, kykyä toimia tiimissä sekä ammattimaista otetta yritys- ja asiakasrajapinnassa.


Tarjoamme

Vastaavana työterveyshoitajana työskentelet integroidussa työterveyshuollossa, toimivassa ja perinteikkäässä tiimissä kehittyvällä laivanrakennuksen alalla. 

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Heikki Kaukavuori
Johtava työterveyslääkäri
+358 400 811694 (soittoaika ma-to klo 14.30-15.30)
heikki.kaukavuori@meyerturku.fi

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 15.5.2020. 

Käymme hakemuksia läpi ja aloitamme haastatteluita jo hakuaikana, joten ethän viivyttele hakemuksesi kanssa!

Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelukierros käydään etäyhteyksin (Skype).