(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työterveyshoitaja
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Haemme  Vantaan pääkonttorimme työterveysasemalle vakituiseen työsuhteeseen

VASTAAVAA TYÖTERVEYSHOITAJAA

Vastaavan työterveyshoitajan tehtävänä on hoitaa itsenäisesti ja yhteistyössä vastaavan työterveyslääkärin kanssa Suomen Pöyry-yritysten kokonaisvaltaiseen työterveyshuoltoon kuuluvat tehtävät ja koordinoida ja ohjata ostopalveluna hankittavaa työterveyshuoltoa.

Vastaava työterveyshoitaja toimii läheisessä yhteistyössä esimiesten kanssa mm. kolmikantapalaverien ja varhaisen välittämisen mallin toteuttamisen osalta. Hän vastaa työkykyä tukevan toiminnan järjestämisestä  (terveystarkastukset, komennus- ja työmatkatarkastukset,  yhteistyö eläkevakuutusyhtiöiden kanssa kuntoutukseen ja työkokeiluihin liittyen) sekä hoitaa työterveysaseman hallinnollisia tehtäviä kuten budjetoinnin, laskujen käsittelyn ja Kelan korvaushakemuksen laatimisen.  Vastaava työterveyshoitaja osallistuu myös sairaanhoidon toteuttamiseen itsenäisesti ja yhteistyössä muun terveysaseman henkilöstön kanssa.

Hakijalta edellytämme:

  • Työterveyshuollon ja perussairaanhoidon työkokemusta  5-10 vuotta
  • Terveydenhoitajan ja työterveyshuollon koulutusta 
  • Työterveyshuoltolain ja asetuksen tuntemista
  • Hyvän työterveyshuoltokäytännön tuntemista ja toteuttamista työterveysaseman toiminnassa
  • Kansaneläkelaitoksen korvausperusteiden tuntemista ja seuraamista
  • Matkatyön ja kohdemaiden terveysvaatimusten tuntemusta (rokotukset, profylaksiat)
  • Sujuvaa englanninkielen taitoa

Menestyäkseen tässä positiossa hakijalla on oltavat erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, aktiivinen ja itsenäinen työskentelyote sekä sopeutumiskyky toimia nopeatempoisessa projektiympäristössä. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava työterveyshoitaja Anja Leppänen p. +358103322277 To 11.10. klo 12-14, Ti 16.10. klo 12-14 ja To 18.10. klo 12-14.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi  29.10.2018 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!