Vastaava työnjohtaja
Worker Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Jo ensimetreistä asti IP-Heikkilä on ollut tunnettu vahvasta projektijohtamisesta ja kapasiteetista sopeutua erilaisiin haasteisiin. Toiminta on organisoitua ja tämä mahdollistaa mukanaolon hyvinkin haasteellisissa projekteissa. Toimimme Pohjois-Suomessa ja tällä hetkellä toimipaikkamme sijainnit ovat Oulu ja Kemi. IP-Heikkilässä yhdistyy pitkä kokemus raikkaisiin ideoihin ja näkemyksiin!

 

Haluaisitko työskennellä "ei ihan perinteisessä" rakennusliikkeessä? Oletko kiinnostunut vastaavan työnjohtajan tehtävistä monipuolisten ja haastavien rakennus- ja saneerausprojektien parissa? Etsimme asiakasyrityksellemme IP-Heikkilälle vastaavaa työnjohtajaa Kemiin toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Miksi juuri IP-Heikkilälle?

Miten niin "ei ihan perinteinen" rakennusliike? Me IP-Heikkilällä haluamme hoitaa rakennusprojektin eri tavalla kuin muut. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua ja olemme projekteissa mukana jo niiden suunnitteluvaiheessa. Toimintaamme on aina liittynyt olennaisesti halu ratkaista ongelmia ja tuota intoa ja kykyä ongelmanratkaisuun odotamme myös sinulta. Asiakkaamme tuntevat meidät vahvasta projektinjohtamisesta, kustannustehokkuudesta sekä kyvystä mukautua haasteellisiin tilanteisiin. Oletkin sopiva joukkoomme, mikäli olet kiinnostunut kehittävästä ja uudistavasta tavastamme toimia rakennusliikkeenä. 

Vastaavana työnjohtajana pääset työskentelemään monipuolisten projektiemme vetovastuussa. Tehtävässäsi huolehdit rakennustyömaan kokonaisuuden sujumisesta alusta loppuun saakka. Työskentelemme muun muassa toimitilasaneerausten, liike- ja tuotantotilojen rakentamisen sekä hoivarakentamisen parissa, ja erityisen haastavat projektit ovatkin erikoisosaamistamme.

Lue lisää palveluistamme täältä: Rakennusliike Oulussa IP-Heikkilä Oulu — Rakennusliike Oulussa — Rakennus — Saneeraus (ip-heikkila.fi)

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä sekä tehtävään sopivaa koulutustaustaa. Persoonaltasi olet yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Olet kiinnostunut uusista toimintamalleista, erityisen haastavien rakennustyömaiden johtamisesta ja muista vastaavan työnjohtajan vastuualueista, kuten tarjouslaskennasta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle huippumahdollisuuden päästä mukaan IP-Heikkilän tiiviiseen ja rentoon työyhteisöön, jossa mielikuvituksen ja luovuuden käyttö on sallittua. Myös työympäristö on vertaansa vailla: tyylikkäät ja viihtyisät toimitilamme Kemissä ovat keskeisellä paikalla ja mahtavalla näköalalla. Saat vastuullesi mielenkiintoisia ja monipuolisia projekteja ja tueksesi saumattoman ja asiantuntevan ammattilaistiimin.

Palkkausjärjestelmämme on kannustava: kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi pääset osaksi tuotantopalkkiojärjestelmää. Sujuva työskentely on meille tärkeää ja siitä syystä järjestelmiämme kehitetäänkin juuri IP-Heikkilän tarpeisiin. Näiden lisäksi haluamme antaa työntekijöillemme mahdollisuuden kehittymiseen myös koulutusmahdollisuuksien kautta. Pääset mukaan yrityksemme kasvuun – tässä rakennusliikkeessä kehitys ei pysähdy! 

 

Rekrytointia hoitaa Worker ja valittu henkilö työllistyy suorarekrytointina suoraan IP-Heikkilälle. Haethan paikkaa pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 21.1.2022.

Haluatko lisätietoja? Vastaan mielelläni kysymyksiin: Jonna Kaarivaara, puh. 050 3877 022 tai sähköpostitse jonna.kaarivaara@workerfinland.fi

 

Worker on valtakunnallinen työelämän asiantuntija ja olemme henkilöstöpalveluiden reilu kumppani. Meiltä löydät töitä ja työntekijöitä ammattitaidolla rakennus-, maarakennus- teollisuus-, logistiikka-, kiinteistö-, toimisto-, ICT-, sote-, ravintola- ja kaupan aloille. Kauttamme löydät työtä, koulutusmahdollisuuksia, henkilöarvioinnit sekä johdon ja henkilöstön kehittämispalvelut.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553259
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kemi