(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme Uusix-verstaiden innovatiiviseen joukkoon määräajaksi vastaavaa työnjohtajaa toteuttamaan arvojamme - oppiminen, yhteisöllisyys, välittäminen ja ilo.

Alustavasti työsopimus tehdään vuoden 2021 loppuun. Vakituisen työnjohtajan määräaikainen projektitehtävä on kahden vuoden pituinen, joten vastaavan työnjohtajan määräaikaisuus jatkuu myös vuoden 2022 projektin jatkuessa.

Vastaava työnjohtaja toimii Uusix-verstaiden Kyläsaaren toimipisteen lähiesihenkilönä (29 vakituista työntekijää ja n. 30 määräaikaista työntekijää) ja hänellä on 6. delegointitason henkilöstöhallinnon päätösvalta. Toimipiste tarjoaa helsinkiläisille pitkäaikaistyöttömille kuntouttavaa työtoimintaa sekä vammaisten henkilöiden työtoimintaa. Toimipisteen henkilöstö koostuu eri alojen ammattilaisista ja työtoiminnan asiakkaista. Työtoiminnassa olevia asiakkaita Kyläsaaren Uusixilla on kerrallaan korkeintaan 300.

Vastaavan työnjohtajan keskeisimpiä työtehtäviä ovat suunnitelmien mukaisesta työtoiminnan asiakasprosessista ja tuotannollisen toiminnan toteutumisesta vastaaminen sekä lähiesihenkilönä toimiminen Uusix Kyläsaaren työntekijöille. Työtehtäviin kuuluu lisäksi Stadin soten työtoiminnan palveluiden yhteistä kehittämistyötä. Työ on palkitsevaa mutta hektistä ja vaatii hyvää paineensietokykyä.

Vastaava työnjohtaja toimii johtajan kanssa tiiviissä yhteistyössä Uusix-verstaiden toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä. Vastaava työnjohtaja sijaistaa Uusix-verstaiden johtajaa.

Tarjoamme innostavan työyhteisön lisäksi Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöetuudet, kuten esim. monipuoliset kouluttautumismahdollisuudet, monipuolinen liikuntatarjonta ja työmatkasetelit. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Kelpoisuusehdot:

Koulutusvaatimus alempi korkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto.

Kielitaitovaatimus hyvä suullinen ja kirjallinen suomi- välttävä suullinen ruotsi.

Edellytämme kokemusta esimiestyöstä ja kuntouttavan työtoiminnan hallinnoinnista sekä henkilökohtaista sopivuutta.

Tehtävässä luetaan eduksi hyvät tietotekniset taidot, hyvät sosiaaliset taidot.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Vuokko Oikarinen, Uusix-verstaat johtaja, p. 09 310 89510, vuokko.oikarinen@hel.fi

Lisätietoa

www.uusix.fi