(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja
SSA Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haluatko mukaan ammattitaitoiseen ja hyvähenkiseen joukkueeseemme? Haemme Etelä-Suomeen toimitilarakentamiseen

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Vastaavana Työnjohtajana johdat töitä toimitilayksikössämme ja vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista, huolehtien niiden työteknisestä etenemisestä aikataulun, budjetin ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden työturvallisuudesta ja johdat työntekijöitä. Työskentelet työpäällikön alaisuudessa.

Huolehdit omalta osaltasi siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakkaamme ovat tyytyväisiä sekä toimintaamme että lopputulokseen. 

Osallistut myös monipuolisesti tehtäväsuunnitteluun, työurakkalaskelmiin, hankintasuunnitelmiin sekä projektin aikatauluun liittyviin asioihin sekä osallistut tarpeen mukaan aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin, aliurakkaneuvotteluihin sekä muihin palavereihin. Lisäksi vastaat työmaan kustannusseurannasta.  Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Toivomme Sinulta:

  • positiivista tekemisen meininkiä.
  • rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri).
  • kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä toimitilarakentamisessa.
  • järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteista työskentelyotetta.
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.
  • halua ja motivaatiota tehdä työsi laadulla sekä kehittyä työssäsi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä loistavan työyhteisön ilman turhaa byrokratiaa, kasvavassa ja kehittyvässä sekä vakavaraisessa yhtiössä. Liity mukavaan ja ammattitaitoiseen joukkueeseemme! 

Jätä CV:si ja hakemuksesi 26.01.2021 mennessä osoitteessa www.targetheadhunting.fi . Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä Target Headhunting Oy, Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi, puh.050-4348140.