(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Salmen Metalli Oy on Kuopiosta käsin toimiva konepaja ja metallialan sopimusvalmistaja. Salmen Metalli Oy on osaava ja monipuolinen yhteistyökumppani kaikissa teollisuuden kunnossapito-, konepajavalmistus-, hitsaus- ja asennustöissä. He pystyvät toteuttamaan asiakkaidensa toiminnan kannalta kriittiset työt suunnittelusta asennukseen ja ylläpidon kaikkiin tarpeisiin.

Salmen Metalli Oy valmistaa myös kantavia teräsrakenteita rakennuksille sekä muille eri teollisuuden aloille. Toimialueenaan on koko Suomi, pääasiassa työt sijoittuvat kuitenkin Itä-Suomen alueelle.

Salmen Metalli Oy haluaa ymmärtää asiakkaidensa liiketoiminnan kannalta kriittiset prosessit ja toimintaympäristöt voidakseen edesauttaa tuotantoprosessien optimaalisen toimivuuden, minimoidakseen häiriöt sekä varmistaakseen liiketoiminnan jatkuvuuden.

Haemme nyt vastaavaa työnjohtajaa vakinaistuvaan työsuhteeseen. Työt sisältävät työnjohtotehtäviä niin Kuopion toimipisteellä, kuin myös keikkaluonteisia komennustehtäviä. Tehtäviin kuuluvat myös projektinhallintaa ja niiden läpivientiä, tuotannon kehittämistä sekä työskentelyä asiakasrajapinnassa.

 

Edellytämme soveltuvaa koulutusta ja kokemusta työnjohdollisista tehtävistä usean vuoden ajalta. Lisäksi tehtävässä pärjätäksesi sinulla tulee olla kokemusta laitosympäristöstä tai prosessiteollisuudesta sekä kokemusta projektitöistä aikatauluttamisesta lopputarkastukseen. 

 

Eduksi katsomme suunnittelutyön hallitsemisen, hitsauskoordinaattorin tai muun vastaavan alan lisäkoulutuksen sekä osaamisen tarjouslaskentaan.

Jos omaat luonnostaan joustavaa ja vastuullista asennetta työntekoon, hyvää ongelmanratkaisukykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua jatkuvaan kehittämiseen, paikka voi olla sinun!

Kiinnostaako siis vastuullinen rooli ja vaikutusmahdollisuus?

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Susanna Koponen, 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.