(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme vastaavaa työnjohtajaa pääkaupunkiseudulle. Ensimmäisenä kohteenasi on Järvenpäässä alkava asuinkerrostalotyömaa, jossa rakentaminen alkaa keväällä 2020. Tehtävä on vakituinen ja työllistyt suoraan Siklalle.

Sikla on vuonna 2007 perustettu voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 100 miljoonaa euroa. Työllistämme 220 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Mitä vastaavan työnjohtajan työ sisältää ja mitä työnjohtajalta odotetaan?

Vastaavana työnjohtajana toimit työmaan johtotähtenä ja vastaat työmaan sujuvuudesta ensimmäisestä kauhankuopaisusta aina viimeiseen listaan saakka. Olet kärkijoukoissamme rakentamassa tuleville käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Toivomme työnjohtajiltamme rakennusmestarin tai RI:n koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta työnjohtotehtävistä. Tässä tehtävässä tarvitset myös jonkin verran aikaisempaa kokemusta betonirakentamisesta. Rakennusteknisen osaamisen ohella toivomme hakijalta ihmisläheistä otetta ja kokonaisuuksien hahmotuskykyä. Kunnia-asianasi on saattaa rakennukset valmiiksi laadukkaasti ja ajallaan.

Haluamme, että työntekijämme ovat motivoituneita ja heillä on hyvä olla – niin työssä kuin vapaallakin. Siksi noudatamme ”oikea ihminen oikeaan työhön” -ajattelumallia, olemme avoimia, pidämme hierarkiat matalina ja ovet avoinna kaikille. Haluamme olla työntekijöillemme sopiva kumppani, joka tuo arkeen iloa ja voimaa. Työntekijälupauksemme kuuluukin ”Tehty sulle”. Tarjoamme työnjohtajille säännöllistä koulutusta, panostamme työturvallisuuteen ja meillä on käytössämme ajantasaiset työvälineet (mm. Congrid-ohjelmisto). Saat kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä innovatiivisen ja kehitysmyönteisen työkulttuurin. Työtä voit tehdä Vantaan tai Tampereen toimipisteistä käsin. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykselle.

Miten haet tehtävään?

Haet tehtävään Amikon kautta lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.amiko.fi. Hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten ja työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jatta Koivisto, p. 050 476 6545, jatta.koivisto@amiko.fi.