(Poistunut julkaisusta)

Vastaava Työnjohtaja
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2018
Haemme asiakkaallemme VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Ensimmäinen työmaakohde, missä valittu osaaja tulee työskentelemään, on Länsi-Helsingissä sijaitsevan koulun alkava laajennusprojekti.

Etsimme rakennusalan osaajaa, joka on koulutustaustaltaan rakennusmestari tai rakennusinsinööri. Olet työskennellyt vastaavan työnjohtajan tehtävissä ja sinulla on hyvät referenssit aikaisemmista projekteista. Etsimme vastuunottokykyistä ammattilaista, jolla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia sekä valvoa sekä johtaa laadullisesti toisten työskentelyä työturvallisuus huomioiden. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet työskentelyssäsi myös kustannustehokas. Toivomme hakijoilta muutaman vuoden vastaavan työnjohtajan työkokemustaustaa uudis- tai saneerauskohteista. Asiakkaamme työkohteet painottuvat erikoiskohteiden ja mm. julkishallinnon toimitilojen saneeraus- ja uudisrakennusprojekteihin.

Jos olet kiinnostunut työllistymään yrittäjäpohjaisen johdon omaavaan suomalaiseen yritykseen, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätiedot puhelimitse Senni Tossavaiselta, 045 1172373 tai meilitse senni.tossavainen@hryhtiot.fi.