(Poistunut julkaisusta)

Vastaava Työnjohtaja
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Haemme VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA rakennusalan erikoiskohteisiin keskittyneelle asiakkaallemme. Sairaalat, maanalaiset tilat sekä julkishallinnon kiinteistöt ovat tyypillisiä rakennus- sekä saneerauskohteita, joiden parissa valittu osaaja pääsee työskentelemään.

Etsimämme rakennusalan osaajaa, joka on koulutustaustaltaan rakennusmestari tai rakennusinsinööri. Olet työskennellyt vastaavan työnjohtajan tehtävissä ja sinulla on vahvat referenssit aikaisemmista projekteista. Etsimme vastuunottokykyistä ammattilaista, jolla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia sekä valvoa sekä johtaa laadullisesti toisten työskentelyä työturvallisuus huomioiden. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet työskentelyssäsi myös kustannustehokas. Toivomme hakijoilta muutaman vuoden vastaavan työnjohtajan työkokemustaustaa uudis- tai saneerauskohteista, kokemus erikoiskohteista on huomattava etu mutta ei välttämättömyys.

Jos olet kiinnostunut työllistymään vakavaraiseen, yrittäjäpohjaisen johdon omaavaan suomalaiseen yritykseen, joka arvostaa osaavaa henkilöstöään, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätiedot puhelimitse Senni Tossavaiselta, 045 1172373 tai meilitse senni.tossavainen@hryhtiot.fi.