(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Haemme asiakkaallemme

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA.

Merkittävä rakennusalan konserni, jolla on toimintaa yli 20:llä paikkakunnalla hakee vastaavaa työnjohtajaa kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on toimistorakennuksen perusparannuskohde Helsingissä. Asiakkaalla on myös kerrostalojen saneerauskohteita ja työmaa voidaan määritellä sopimuksen ja tilanteen mukaan erikseen pk-seudulla.

Edellytämme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri)
- kokemusta vastaavista työtehtävistä noin 3-5 vuotta
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- nykyaikaisen tietotekniikan hallintaa
- hyvää työmotivaatiota
- yhteistyötaitoja

Tarjoamme sinulle:
- runsaasti mielenkiintoista tekemistä
- monipuolisen ja erittäin motivoivan työkentän
- hyvät toimintaedellytykset
- kilpailukykyisen palkan.

Asiakkaamme arvostaa itsenäistä ja vastuullista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hallita isoja kokonaisuuksia nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Huomioithan, että aloitamme sopivien ehdokkaiden haastattelut välittömästi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Jos koet olevasi hakemamme ammattilainen niin lähetä hakemus/CV linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Kerajärvi, puh. 045 844 8888 tai tommi.kerajarvi@maximus.fi.Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi.

Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.