(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja uudisasuntotuotantoon
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Etsimme asiakkaallemme, kasvavaan ja vakavaraiseen Suomalaiseen rakennusalan yritykseen

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Rakennettavat kohteet ovat omaperusteista asuntotuotantoa, rivi- ja kerrostaloja, ja sijaitsevat ympäri Pääkaupunkiseutua. Asiakkaallamme vastaavan työnjohtajan tehtävässä pääset hyppäämään vastuulliseen rooliin, jossa saat vapaat kädet johtaa työmaita.

Vastaavan työnjohtajan tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti työmaiden johtamisesta. Toimit esimiehenä työnjohdolle, teet yhteistyötä alihankkijoiden kanssa ja vastaat työmaiden aikatauluista ja laadusta. Työparinasi toimii projektipäällikkö.

Asiakkaallamme on tarjolla mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä, sekä hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen rakennusalalla. Tilauskantaa on reilusti, ja tulevaisuus näyttää erittäin hyvältä. Työskentelytyyli on vapaata ja asiat tehdään hyvässä yhteishengessä. Vastaavan työnjohtajan rooliin vaaditaan vähintään muutaman vuoden työkokemus työnjohtotehtävistä soveltuvan koulutuksen lisäksi. Asiakkaamme arvostaa työnjohtajia, jotka kykenevät itsenäiseen ja nopeaan päätöksentekoon, ovat aikaansaavia sekä pyrkivät kehittämään itseään.

Jos uudet haasteet rakennusalan työnjohtotehtävissä kiinnostavat, niin laita hakemus tulemaan niin olemme sinuun yhteyksissä. Aloitus uudessa tehtävässä on joustavasti sovittavissa asiakkaamme kanssa. Lisätietoja antaa tarvittaessa Adeccon HR konsultti Juhani Äikäs, 040 663 4711 tai juhani.aikas@adecco.fi.