(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja / työnjohtaja / työmaainsinööri
Renevo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Jos sinulla on tekemisen meininki ja hymyilet enemmän kuin murjotat tule meille töihin.

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA HELSINKIIN

Etsimme korjaushankkeiden vastaavaa työnjohtajaa vastaamaan urakoinnin projektijohdosta. Toivomme aikaisempaa kokemusta ja näyttöä menestykkäästä projektien hoitamisesta. Toivomme myös kokemusta projektinjohtourakasta tai projektinjohtourakan ympäristössä toimimisesta. Etsimällämme henkilöllä on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tutkinto sekä hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot.

TYÖNJOHTAJA HELSINKIIN

Vastaat työmaan päivittäisestä koordinoinnista yhdessä muun työnjohdon kanssa. Sinulla on hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot sekä soveltuva tutkinto. Voit olla vastavalmistunut tai kokenut tekijä, mutta tärkeintä ovat henkilökohtaiset ominaisuudet ja kehityshalu. Päivittäinen toimenkuva muodostuu tarkemmin kokemuksen ja koulutustaustan mukaan.

TYÖMAAINSINÖÖRI HELSINKIIN

Tehtävässä vastaat mm. oman työmaaorganisaatiosi hankinnoista, kustannusseurannasta sekä projektin raportoinnista ja dokumentoinnista. Toimit yhteistyössä muun työnjohdon kanssa. Sinulla on asiakaslähtöinen ote ja hyvä organisointi- sekä ajanhallintakyky. Edellytämme soveltuvaa koulutusta ja arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä.

Tarjoamme näköalapaikan ja vastuuta kasvavassa yrityksessä, jossa on yhteishenki korkealla. Meillä odottaa mielenkiintoiset ja haasteelliset tehtävät korjausrakentamisen parissa. Haluamme olla alan paras työnantaja, jotta meillä työskentelisi (jatkossakin) alan parhaat työntekijät. Pidämme huolen omistamme ja varmistamme omalla toiminnallamme sen, että töihin on mukava tulla.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemus ja CV palkkatoiveineen 9.3.2018 mennessä osoitteeseen rekry@renevo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Arttu Liukku 040 483 9669 sekä työpäällikkö Karri Mäkinen 040 685 0728.