(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja / työnjohtaja / työmaainsinööri
Rakennusliike Lapti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Haemme Etelä-Suomen alueelle 

vastaavaa työnjohtajaa, työnjohtajaa ja työmaainsinööriä 

Tule kasvavaan yritykseemme, jossa on säilynyt pienen yrityksen hyvä fiilis ja jossa pääset itse vaikuttamaan asioihin eikä päätösten tekeminen veny. Meillä saat juuri osaamisesi ja kokemuksesi kokoisia projekteja ja tehtäviä ja henkilöstö viihtyykin hyvin työssään. Kasvava yritys tarjoaa sinulle uramahdollisuuksia jatkossakin. 

Työmaainsinöörinä vastaat muun muassa muutostöiden koordinoinnista sekä suunnitelmien ja aikataulujen ajantasaisuudesta työmaalla. Työnjohtajan tai vastaavan työnjohtajan tehtäviin kuuluvat puolestaan työmaiden organisointi ja aikataulutus sekä laadun ja turvallisuuden valvonta. 

Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. DI, rakennusmestari tai -insinööri tai muu vastaava), kokemusta ja ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta, täsmällisyyttä, vastuunottoa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. 

Meillä Laptilla viihdytään. Tarjoamme laptilaisille muun muassa lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä pidämme monella tapaa huolta henkilöstön työviihtyvyydestä. 

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantojohtaja Sami Alanen, puh. 040 025 0474. 

Täytä hakemus tehtävään 28.2.2018 mennessä osoitteessa https://lapti.fi/tule-meille-toihin/