(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja, työmaainsinööri ja työnjohtaja
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2017

Haemme Turkuun 

Vastaavaa työnjohtajaa, työmaainsinööriä ja työnjohtajaa talonrakentamiseen 

 

Vastaavana työnjohtajana vastaat työmaan tuloksellisesta ja aikataulun mukaisesta läpiviennistä. Vankalla ammattiosaamisellasi ja esimerkillisillä johtamistaidoillasi varmistat työmaan turvallisen toteutuksen ja laadukkaan valmistumisen. 

Työmaainsinöörinä vaikutat työmaan suunnitelmien mukaiseen valmistumiseen huolehtien esimerkiksi kustannusten seurannasta ja suunnittelusta, aikataulusuunnittelusta, suunnittelun ohjauksesta tai laadunhallinnasta. Pystyt toimimaan työmaan tietomallivastaavana. 

Työnjohtajana johdat oman vastuualueesi työmaatoimintaa huolehtien työturvallisuudesta. Järjestelmällisellä ja suunnitelmallisella työskentelyotteellasi varmistat vastuualueesi tuloksellisen ja aikataulun mukaisen toteutuksen sekä laadukkaan työnjäljen. 

Etsimme

Etsimme osaavaan joukkueeseemme tiimipelaajia, jotka vievät projektin taidolla maaliin. Työskentelyotteesi on jämäkkä ja järjestelmällinen ja toimit työssäsi suunnitelmallisesti ja ennakoivasti. Esimiehenä työmaalla toimit esimerkillisesti, tasapuolisesti ja vastuullisesti. Sinulla on

  • aito kiinnostus laatua ja työturvallisuutta kohtaan
  • hyvät IT -taidot
  • halu kasvaa ja kehittyä
  • rakennusalan koulutus, esim. rakennusmestari AMK, AMK insinööri tai DI

Vastaavalta työnjohtajalta edellytämme vastaavan työnjohtajan pätevyyttä.

Tarjoamme

Tarjoamme uran, jota et voi ohittaa ja työpaikan, jonka haluat! Meillä kehität ja rakennat eläviä kaupunkeja; koteja ja työyhteisöjä, yhteiskuntaa hyvillä kulkuyhteyksillä. Monipuolinen työ innostaa ja kehittyy mukanasi. Osaamme ja onnistumme yhdessä, fiksusti toimien ja toisiamme arvostaen. YIT on onnellisten ihmisten työmaa.

Lisätietoja tehtävistä antaa työpäällikkö Timo Lusenius, puh. 050 397 8321.

Jätä hakemuksesi 20.12.2017 mennessä oheisen linkin kautta.