(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja toimitilarakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2020

Etsimme nyt

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA TOIMITILARAKENTAMISEEN

Kymenlaakson alueelle

”Haastavakin kohde saadaan yhteistyöllä valmiiksi.”

Oletko rakennushankkeiden rautainen ammattilainen, joka johtaa jämptisti työmaan päivittäistä arkea ja innostaa tiimiä ykkösluokan yhteispeliin? Tule vastaavaksi työnjohtajaksi kannustavaan ja tiiviiseen työporukkaamme, niin saat rakentaa sekä oman tiimisi että rakennusalan johtavan yrityksen arjesta entistäkin parempaa.

Vastaavana työnjohtajana vastaat toimitilojen uudisrakentamisen kohteidemme laadukkaasta valmistumisesta suunnitelmien mukaisesti. Johdat itsenäisesti hankkeen etenemistä työmaalla, ja varmistat sen aikataulun mukaisen sekä tuloksellisen läpiviennin. Työturvallisuus on sinulle tärkeä prioriteetti, ja omalla esimerkilläsi takaat työn turvallisen toteutuksen. Toimit lähiesimiehenä työmaalla ja pidät aktiivisesti yhteyttä projektin eri tahojen kanssa.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Onnistut tässä tehtävässä, jos osaat ratkoa työmaan ongelmia kokemukseen pohjautuen, toimia hyvässä vuorovaikutuksessa työkavereiden, asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa sekä ajatella taloudellisesti. Toimit suunnitelmallisesti myös paineen alla, hahmotat kokonaisuudet ja priorisoit tehokkaasti. Olet reilu ja helposti lähestyttävä esimies, ja jaksat sparrata ja innostaa sekä kehua ja kehittää alaisiasi päivittäisessä työssä palautetta antamalla. Osaat delegoida ja antaa vastuuta myös alaisillesi, ja tarvittaessa vaadit jämäkästikin parhaan lopputuloksen takaamiseksi.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä toimitilarakentamisen hankkeissa sekä soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa. Sinulla on vahva rakennustekniikan ymmärrys ja hallitset vähintään tyydyttävästi modernit IT-järjestelmät. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Arvostamme aiempaa kokemusta PJ- ja KVR -urakoista.

Miksi YIT?

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme henkilöstömme hyvinvointiin päivittäin. Vaikka työmaalla olisi haasteita ja konttorilla olisi kiire, lupaamme, että työkavereiden tuella ja tiiviillä työmaahengellä selviämme tilanteesta kuin tilanteesta. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, soita työpäällikkö Toni Heinäselle puh. 040 540 3207 tai tuotantopäällikkö Petri Lahtiselle, puh. 040 868 4729.

Hae tehtävään 18.1.2021 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme! Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.