Vastaava työnjohtaja toimitilarakentamiseen
YIT Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2020

Etsimme nyt kokenutta

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA TOIMITILARAKENTAMISEEN

Pääkaupunkiseudun uudis- ja korjausrakentamiseen

”Kunnianhimoisia projekteja, joita rakennetaan yhteistyöllä.”

Oletko työmaiden kokenut koutsi, jonka vahvalla ja jämptillä johtamisella päästään kohti yhteisiä päämääriä? Tule vastaavaksi työnjohtajaksi kannustavaan työporukkaamme, niin pääset rakentamaan sekä oman tiimisi että rakennusalan johtavan yrityksen arjesta entistäkin parempaa.

Vastaavana työnjohtajana vastaat kohteidemme laadukkaasta valmistumisesta suunnitelmien mukaisesti. Johdat itsenäisesti hankkeen etenemistä työmaalla, ja varmistat sen aikataulun mukaisen sekä tuloksellisen läpiviennin. Työturvallisuus on sinulle tärkeä prioriteetti, ja omalla esimerkilläsi takaat työn turvallisen toteutuksen. Toimit lähiesimiehenä työmaalla, ja pidät aktiivisesti yhteyttä projektin eri tahojen kanssa.

Haluamme tarjota sinulle haastavissa projekteissamme niin vastuuta kuin vapautta. Tukenasi on YIT:n lämminhenkinen työyhteisö. Meille on tärkeää, että jokainen tulee kuulluksi työssään ja saa parhaat eväät itsensä kehittämiseen.

Olisitko sinä etsimämme osaaja?

Onnistut tässä tehtävässä, jos osaat ratkoa työmaan ongelmia kokemukseen pohjautuen, toimia hyvässä vuorovaikutuksessa työkavereiden, asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa sekä ajatella taloudellisesti. Toimit suunnitelmallisesti myös paineen alla, hahmotat kokonaisuudet ja priorisoit tehokkaasti. Olet reilu ja helposti lähestyttävä esimies, ja jaksat sparrata ja innostaa sekä kehua ja kehittää alaisiasi päivittäisessä työssä palautetta antamalla. Osaat delegoida ja antaa vastuuta myös alaisillesi, ja tarvittaessa vaadit jämäkästikin parhaan lopputuloksen takaamiseksi.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä toimitilarakentamisen hankkeissa sekä soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi rakennusmestarin, -insinöörin tai muuta rakennusalan tutkintoa. Sinulla on vahva rakennustekniikan ymmärrys ja hallitset vähintään tyydyttävästi modernit IT-järjestelmät. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Arvostamme aiempaa kokemusta projektinjohtourakoista (PJU) sekä korkeasta rakentamisesta.

Miksi YIT?

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme henkilöstömme hyvinvointiin päivittäin. Vaikka työmaalla olisi haasteita ja konttorilla olisi kiire, lupaamme, että työkavereiden tuella ja tiiviillä työmaahengellä selviämme tilanteesta kuin tilanteesta. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, soita tuotantojohtajallemme Pekka Luukkoselle, puh. 040 714 6508, ma 9.11. klo 16-17 tai ke 18.11. klo 8-9.

Hae tehtävään 22.11.2020 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1397903
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pekka Luukkonen
  • Puhelin: 040 714 6508
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa