(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja toimitilarakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Haemme Lappeenrantaan

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA TOIMITILARAKENTAMISEEN

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.” 

Oletko rakennushankkeiden rautainen ammattilainen, joka johtaa jämptisti työmaan päivittäistä arkea ja innostaa tiimiä ykkösluokan yhteispeliin?  Tule vastaavaksi työnjohtajaksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa sinulla on tilaa onnistua ja ottaa vastuuta myös suuren luokan kokonaisuuksista.

Vastaavana työnjohtajana johdat itsenäisesti työmaan toimintaa ja vastaat sen tavoitteiden ja suunnitelmien mukaisesta toteutumisesta. Toimit lähiesimiehenä työmaatiimille ja esimerkillisellä työskentelytavallasi takaat työmaan turvallisen toteutuksen. Teet tiivistä yhteistyötä niin kumppaneidemme kuin asiakkaidemme kanssa.

Haluamme tarjota sinulle haastavissa projekteissamme niin vastuuta kuin vapautta. Tukenasi on YIT:n lämminhenkinen työyhteisö. Meille on tärkeää, että jokainen tulee kuulluksi työssään ja saa parhaat eväät itsensä kehittämiseen.

Olisitko sinä etsimämme tiimipelaaja?

Tässä tehtävässä onnistut, kun sinulla on vahvaa osaamista työmaan tuotannon ohjauksesta ja kustannusten hallinnasta, paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä sekä hyvät neuvottelutaidot. Viihdyt esimiehen roolissa ja jaksat sparrata ja innostaa tiimiä päivittäisessä työssä. Sinulla on vastaavan työnjohtajan pätevyys ja kokemusta suurten rakennushankkeiden läpiviennistä niin elinkaari- kuin kvr-urakoissa. Vastaavalta työnjohtajalta edellytämme rakennusalan insinöörin tai rakennusmestarin koulutusta.

Miksi YIT:lle?

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä aluepäällikkö Jussi Koskelaan, puh. 050 538 8550.

 HAE TEHTÄVÄÄN 15.12.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!