(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja toimitilarakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Etsimme nyt porukkaamme

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA TOIMITILARAKENTAMISEEN

PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Vastaavana työnjohtajana vastaat hankkeen laadukkaasta valmistumisesta suunnitelmien mukaisesti. Johdat itsenäisesti hankkeen etenemistä työmaalla ja varmistat sen aikataulun mukaisen sekä tuloksellisen läpiviennin. Työturvallisuus on sinulle tärkeä prioriteetti ja omalla esimerkilläsi takaat työn turvallisen toteutuksen. Toimit lähiesimiehenä työmaalla ja pidät aktiivisesti yhteyttä projektin eri tahojen kanssa.

Olisitko sinä etsimämme osaaja?

Etsimme joukkoomme toimitilarakentamisen vahvaa osaajaa, joka osaa ohjata tuotantoa yksittäisten työvaiheiden kautta laadun, talouden, ajanhallinnan ja työturvallisuuden näkökulmasta. Sinulla on aiempaa kokemusta vaativien tai poikkeuksellisten vaativien kohteiden toteuttamisesta, tai olet työskennellyt aluevastaavana vaativassa kohteessa. Olet reilu ja helposti lähestyttävä esimies ja jaksat sparrata ja innostaa sekä kehua ja kehittää alaisiasi päivittäisessä työssä palautetta antamalla. Osaat delegoida ja antaa vastuuta myös alaisillesi ja tarvittaessa vaadit jämäkästikin parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Vastaavan työnjohtajan tehtävässä edellytämme rakennusalan korkeakoulutusta, esim. rakennusmestarin, diplomi-insinöörin tai rakennusinsinööri AMK-tutkintoa. 

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?  

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Kalle Isometsään, puh. 040 519 5967.

Hae tehtävään 15.8.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!