(Poistunut julkaisusta)

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA (Toimitilarakentaminen)
Jatke Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Haemme Jatke Oy:lle pääkaupunkiseudulle

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Vastaavana Työnjohtajana johdat töitä toimitilayksikössä ja vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista, huolehtien niiden työteknisestä etenemisestä aikataulun, budjetin ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat työmaan työturvallisuudesta ja johdat työmaatiimiä ja työntekijöitä. Työskentelet työpäällikön alaisuudessa.

Huolehdit omalta osaltasi siitä, että työmaa etene sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakkaamme ovat tyytyväisiä sekä toimintaamme että lopputulokseen.

Osallistut myös monipuolisesti tehtäväsuunnitteluun, työurakkalaskelmiin, hankintasuunnitelmiin sekä projektin aikatauluun liittyviin asioihin sekä osallistut tarpeen mukaan aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin, aliurakkaneuvotteluihin sekä muihin palavereihin. Lisäksi vastaat työmaan kustannusseurannasta. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Toivomme Sinulta:

  • positiivista tekemisen meininkiä.
  • rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri).
  • kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä toimitilarakentamisessa.
  • järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteista työskentelyotetta.
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.
  • halua ja motivaatiota tehdä työsi laadulla sekä kehittyä työssäsi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä loistavan työyhteisön ilman turhaa byrokratiaa, kasvavassa ja kehittyvässä sekä vakavaraisessa yhtiössä.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveen kera 25.11.2019 mennessä osoitteessa www.targetheadhunting.fi.

Lisätietoja Target Headhunting Oy, Senior Consultant Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi, puhelin 050-4348140.