(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja Teollisuus, energia ja vesihuolto -yksikköön
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Etsimme 

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA TEOLLISUUS-, ENERGIA-, JA VESIHUOLTORAKENTAMISEEN

Koko Suomi

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.” 

Oletko rakennushankkeiden rautainen ammattilainen, joka johtaa jämptisti työmaan päivittäistä arkea ja innostaa tiimiä ykkösluokan yhteispeliin? Tule vastaavaksi työnjohtajaksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa sinulla on tilaa onnistua ja ottaa vastuuta myös suuren luokan kokonaisuuksista.

Osallistut alkuvaiheessa erityisesti tuulivoimahankkeiden hankekehitykseen ja tarjouslaskentaan ja myöhemmin toimit hankkeillamme ympäri Suomen työmaatehtävissä. Tuulivoimarakentamisemme kattaa paitsi rakennushankkeet ja haastavat infraratkaisut, myös tuulivoimaloiden elinkaaren mittaisen palvelukonseptin. Autamme asiakkaita löytämään oikeat ratkaisut tuulivoimapuistojen kehitysvaiheesta ja soveltuvan alueen valinnasta lähtien. Toteutusvaiheessa tarjontamme kattaa projektin johdon, maanrakennustyöt, tuulivoimalan perustusratkaisut sekä sähköistyksen suunnitteluvastuineen.

Vastaavana työnjohtajana johdat työmaan päivittäistä toimintaa. Esimerkillisellä ja vastuullisella toiminnallasi varmistat työn aikataulun mukaisen, laadukkaan ja tuloksellisen toteutuksen työturvallisuudesta huolehtien. Toimit lähiesimiehenä työmaan toimihenkilöille, osallistut urakkaneuvotteluihin ja työmaahankintojen tekemiseen ja pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

Oletko sinä etsimämme työkaveri?

Tässä tehtävässä onnistut, kun sinulla on vahvaa kokemusta työmaan työsuunnittelusta ja kustannusten hallinnasta, paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä sekä hyvät neuvottelu- ja esimiestaidot. Hyödynnät päivittäisessä työssä sujuvasti erilaisia digitaalisia apuvälineitä ja järjestelmiä. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja esimiehenä näytät mallia työturvallisuuteen sitoutumisessa. 

Odotamme sinulta rakennusalan insinöörin tai rakennusmestarin koulutusta.  Eduksi katsomme vaativien tai erittäin vaativien rakenteiden betonityönjohtajan pätevyyden.

Miksi YIT:lle?

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, soita rakennuspäällikkö Jouni Hyväriselle, puh. 0400 668 392.

HAE TEHTÄVÄÄN 8.3.2020 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!